Ünye Spor Nihayet

SPOR 16.11.2019 - 22:56, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1004+ kez okundu.
 

Ünye Spor Nihayet

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4.Grup 9.Hafta mücadelesinde rakibi Sivas Cumhuriyet Üniversitesi’ni 2-1 mağlup eden Ünye 1957 Spor böylelikle şeytanın bacağını kırdı ve puanla tanıştı.
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4.Grup 9.Hafta mücadelesinde Ünye Şehir Stadında Sivas Cumhuriyet Üniversitesi ile karşı karşıya gelen Ünye 1957 Spor rakibini 2-1 mağlup ederek şeytanın bacağını kırdı.  Enes Akinci, İsmail Karayiğit, Emre Polat, Berkay Ekmekçi, Serkan Mutlu, Mustafa Keleş, Samet Ünver, Erkan Gültepe, Ahmet Fergan Karayiğit, Efe Türk 11’ile sahaya inen yeşil-beyazlılar 10. Dakikada rakibinin attığı golle oyuna 1-0 mağlup başladı. 35. Dakikada Erkan Güntepe’nin şık vuruşu ile durumu eşitleyen yeşil-beyazlılar 65. Dakikada Mustafa Keleş’in golü ile 2-1 öne geçti. Karşılaşma bu skorla sona erdi. Puanla tanıştı Geride bıraktığı 8 haftada puanla tanışamayan 1957 Spor 9. Haftada konuk ettiği Sivas Cumhuriyet Üniversitesi karşılaşmasında şeytanın bacağını kırarak böylece puanla tanıştı. Diğer taraftan yeşil-beyazlılar 2019-2020 sezonunda aldığı ilk galibiyeti taraftarlarla birlikte coşkulu bir şekilde kutladı. Kongreye alnımız ak gideceğiz Ünye 1957 Spor Kulübü basın sözcüsü Mithat Yağal, “Gururluyuz, mutluyuz, onurluyuz. Bu güne tabi ki kadar kazanabileceğimiz maçlar vardı ama kazanamadık. Ama futbol bu, her şey olabiliyor. Her şeye rağmen pes etmedik. Bu yönetim ne olursa olsun futbolcunun arkasında durdu. Her zaman birlik ve beraberlik ruhumuzu ortaya koyalım, dedik. Bugün bunu yaşadık. Gelen takım da güçlü bir takımdı. Elinden gelen mücadeleyi yaptı. Bizim için kiminle maça çıktığımız önemli değil. Bu takıma inancımız önemli. Bu çocuklar hiçbir geliri olmadan bu mücadeleyi gösterdi. Taraftarımızın da desteğiyle güzel bir galibiyet sevinci yaşadık. Kongre arefesinde olan bir takım olmamız bizim azmimizden bir şey eksiltmedi. Bu nedenle alnımız ak bir şekilde kongreye gideceğiz. Ünye markasını en iyi şekilde temsil etmeye çalıştık” dedi.
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4.Grup 9.Hafta mücadelesinde rakibi Sivas Cumhuriyet Üniversitesi’ni 2-1 mağlup eden Ünye 1957 Spor böylelikle şeytanın bacağını kırdı ve puanla tanıştı.

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4.Grup 9.Hafta mücadelesinde Ünye Şehir Stadında Sivas Cumhuriyet Üniversitesi ile karşı karşıya gelen Ünye 1957 Spor rakibini 2-1 mağlup ederek şeytanın bacağını kırdı. 

Enes Akinci, İsmail Karayiğit, Emre Polat, Berkay Ekmekçi, Serkan Mutlu, Mustafa Keleş, Samet Ünver, Erkan Gültepe, Ahmet Fergan Karayiğit, Efe Türk 11’ile sahaya inen yeşil-beyazlılar 10. Dakikada rakibinin attığı golle oyuna 1-0 mağlup başladı. 35. Dakikada Erkan Güntepe’nin şık vuruşu ile durumu eşitleyen yeşil-beyazlılar 65. Dakikada Mustafa Keleş’in golü ile 2-1 öne geçti. Karşılaşma bu skorla sona erdi.

Puanla tanıştı

Geride bıraktığı 8 haftada puanla tanışamayan 1957 Spor 9. Haftada konuk ettiği Sivas Cumhuriyet Üniversitesi karşılaşmasında şeytanın bacağını kırarak böylece puanla tanıştı. Diğer taraftan yeşil-beyazlılar 2019-2020 sezonunda aldığı ilk galibiyeti taraftarlarla birlikte coşkulu bir şekilde kutladı.

Kongreye alnımız ak gideceğiz

Ünye 1957 Spor Kulübü basın sözcüsü Mithat Yağal, “Gururluyuz, mutluyuz, onurluyuz. Bu güne tabi ki kadar kazanabileceğimiz maçlar vardı ama kazanamadık. Ama futbol bu, her şey olabiliyor. Her şeye rağmen pes etmedik. Bu yönetim ne olursa olsun futbolcunun arkasında durdu. Her zaman birlik ve beraberlik ruhumuzu ortaya koyalım, dedik. Bugün bunu yaşadık. Gelen takım da güçlü bir takımdı. Elinden gelen mücadeleyi yaptı. Bizim için kiminle maça çıktığımız önemli değil. Bu takıma inancımız önemli. Bu çocuklar hiçbir geliri olmadan bu mücadeleyi gösterdi. Taraftarımızın da desteğiyle güzel bir galibiyet sevinci yaşadık. Kongre arefesinde olan bir takım olmamız bizim azmimizden bir şey eksiltmedi. Bu nedenle alnımız ak bir şekilde kongreye gideceğiz. Ünye markasını en iyi şekilde temsil etmeye çalıştık” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.