Ünye Radyo Yayıncıları ve İletişim Derneği Ahmet Bölükbaş’a saldırıyı kınadı

BÖLGE GÜNDEMİ 20.06.2020 - 14:05, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2817+ kez okundu.
 

Ünye Radyo Yayıncıları ve İletişim Derneği Ahmet Bölükbaş’a saldırıyı kınadı

Ünye Radyo Yayıncıları ve İletişim Derneği dernek üyesi olan Moda FM Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Bölükbaş’a yapılan çirkin saldırıyı kınadı.
Ünye Radyo Yayıncıları ve İletişim Derneği dernek üyesi olan Moda FM Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Bölükbaş’a yapılan çirkin saldırıyı kınadı. Dernek tarafından yayınlanan kınama mesajında şu ifadelere yer verildi; Ünye Radyo Yayıncıları ve İletişim Derneği Üyesi, Ünye Moda FM Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Bölükbaş’a yapılan çirkin saldırıyı esefle kınıyoruz. Ünye Atatürk Parkı Sosyal Tesislerinde dün akşam, mesleğini icra etmeye çalışan Gazeteci meslektaşımız Ahmet Bölükbaş’a yapılan, basın ve düşünceyi ifade özgürlüğünü hedef alan çirkin saldırıyı kınıyor, meslektaşımıza geçmiş olsun diliyoruz. Atatürk Parkı Sosyal Tesisleri’nde Turizm Derneği Başkan ve yöneticileri ile birlikte sohbet eden Gazeteci Meslektaşımız Ahmet Bölükbaş, bir grup köpeğin Çocuk Parkına dalarak çocukları korkutup kaçırdıktan sonra, bu kez parkın lokanta kısmındaki aile arasına dalması sonucu yerinden kalkarak yaşananların fotoğrafını çekmesinin ardından Ünye Belediyesi üst düzey personeli lokantada yemek yerken Bölükbaş’ın fotoğraf çektiğini görerek ‘Neden resim çekiyorsun?’ ile başlayan tartışma, gereksizce sürdürülmüş, üyemiz, meslektaşımız Ahmet Bölükbaş’ın üstüne yürümeye kadar devam edilmiş, ağız dalaşı sonrası Bölükbaş’ın tartaklanması sürecine kadar gelmiş, bu sırada beraber oturduğu ÜNTİD Başkanı Adnan Sobi’nin araya girmesi ile olay sakinleştirilmiştir. Önce lafla başlayan, sonra meslektaşımızın üzerine yürümeyle devam eden bu çirkin saldırıyı asla kabul etmiyoruz.. Bu çirkin saldırı sonrası yetkililerden açıklama ve özür bekliyoruz. Ünye Radyo Yayıncıları ve İletişim Derneği olarak Yayıncı kuruluş sahibi ve üyemiz Ahmet Bölükbaş ve basın özgürlüğünden yana olan tüm meslektaşlarımızın yanındayız, sonuna kadar da yanında olmaya devam edeceğiz. Meslektaşımız Ahmet Bölükbaş’a ve Ordu basınına geçmiş olsun dileklerimizi, sunuyor, konunun takipçisi olduğumuzu kamuoyu önünde bir kez daha ifade ediyoruz. Hakan KORKMAZ   Ünye Radyo Yayıncıları ve İletişim Derneği Başkanı
Ünye Radyo Yayıncıları ve İletişim Derneği dernek üyesi olan Moda FM Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Bölükbaş’a yapılan çirkin saldırıyı kınadı.

Ünye Radyo Yayıncıları ve İletişim Derneği dernek üyesi olan Moda FM Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Bölükbaş’a yapılan çirkin saldırıyı kınadı.

Dernek tarafından yayınlanan kınama mesajında şu ifadelere yer verildi;

Ünye Radyo Yayıncıları ve İletişim Derneği Üyesi, Ünye Moda FM Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Bölükbaş’a yapılan çirkin saldırıyı esefle kınıyoruz.

Ünye Atatürk Parkı Sosyal Tesislerinde dün akşam, mesleğini icra etmeye çalışan Gazeteci meslektaşımız Ahmet Bölükbaş’a yapılan, basın ve düşünceyi ifade özgürlüğünü hedef alan çirkin saldırıyı kınıyor, meslektaşımıza geçmiş olsun diliyoruz.

Atatürk Parkı Sosyal Tesisleri’nde Turizm Derneği Başkan ve yöneticileri ile birlikte sohbet eden Gazeteci Meslektaşımız Ahmet Bölükbaş, bir grup köpeğin Çocuk Parkına dalarak çocukları korkutup kaçırdıktan sonra, bu kez parkın lokanta kısmındaki aile arasına dalması sonucu yerinden kalkarak yaşananların fotoğrafını çekmesinin ardından Ünye Belediyesi üst düzey personeli lokantada yemek yerken Bölükbaş’ın fotoğraf çektiğini görerek ‘Neden resim çekiyorsun?’ ile başlayan tartışma, gereksizce sürdürülmüş, üyemiz, meslektaşımız Ahmet Bölükbaş’ın üstüne yürümeye kadar devam edilmiş, ağız dalaşı sonrası Bölükbaş’ın tartaklanması sürecine kadar gelmiş, bu sırada beraber oturduğu ÜNTİD Başkanı Adnan Sobi’nin araya girmesi ile olay sakinleştirilmiştir.

Önce lafla başlayan, sonra meslektaşımızın üzerine yürümeyle devam eden bu çirkin saldırıyı asla kabul etmiyoruz..

Bu çirkin saldırı sonrası yetkililerden açıklama ve özür bekliyoruz.

Ünye Radyo Yayıncıları ve İletişim Derneği olarak Yayıncı kuruluş sahibi ve üyemiz Ahmet Bölükbaş ve basın özgürlüğünden yana olan tüm meslektaşlarımızın yanındayız, sonuna kadar da yanında olmaya devam edeceğiz.

Meslektaşımız Ahmet Bölükbaş’a ve Ordu basınına geçmiş olsun dileklerimizi, sunuyor, konunun takipçisi olduğumuzu kamuoyu önünde bir kez daha ifade ediyoruz.

Hakan KORKMAZ

 

Ünye Radyo Yayıncıları ve İletişim Derneği Başkanı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.