Ünye Protokolü Bayram Ziyaretleri

BÖLGE GÜNDEMİ 17.06.2018 - 12:24, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2343+ kez okundu.
 

Ünye Protokolü Bayram Ziyaretleri

Ramazan Bayramı’nın ilk gününde, Ünye Atatürk Parkı Sosyal Tesislerinde gerçekleşen Kent Bayramlaşmasının ardından Ünye Protokolü Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney başkanlığında bir dizi bayram ziyaretinde bulundular.
Ziyaretler kapsamında Ünye Cezaevi, Ünye Devlet Hastanesi, Sabancı Çocuk Yuvası, Ordu Büyükşehir Belediyesi Ünye İtfaiye Gurup amirliği, Ünye Emniyet Müdürlüğü, Ünye Jandarma Komutanlığı ziyaret edildi. Ramazan Bayramı’nın  ilk ziyareti Ünye Jandarma Komutanlığı’na oldu. Ziyarette Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar ve beraberindekiler Ünye’de vatani görevlerini yapan asker ve askeri personelin bayramını kutladı. Bayram ziyaretinin ikinci durağı Ordu Büyükşehir Belediyesi Ünye İtfaiye Gurup amirliği oldu. Burada itfaiye personelinin bayramını kutlayan Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney Başkanlığındaki ekip insanların can ve mal kaybını önlemek için canları pahasına mücadele eden itfaiyecileri tebrik etti. İtfaiye Grup Amirliğini ziyaretinden sonra ziyaretlerin üçüncü Ünye Sabancı Çocuk yuvasına oldu. Heyet çocukların bayramlarını kutladı, çikolata ikram etti, ayrıca çocuklara alınan hediyelerde çocuklara verilirken çocukların mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Ardından Ünye Devlet Hastanesini ziyaret eden heyet, hastane personelini ve hastanede yatan hastaları ziyaret ederek hastalara ve personele bayram hediyesi verdi. Bayram ziyaretlerinin son durağı ise Ünye Cezaevi oldu. Ünye Cezaevi’nde mahkûm ve personellerin bayramları kutlanarak ziyaretler sona erdi.   
Ramazan Bayramı’nın ilk gününde, Ünye Atatürk Parkı Sosyal Tesislerinde gerçekleşen Kent Bayramlaşmasının ardından Ünye Protokolü Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney başkanlığında bir dizi bayram ziyaretinde bulundular.

Ziyaretler kapsamında Ünye Cezaevi, Ünye Devlet Hastanesi, Sabancı Çocuk Yuvası, Ordu Büyükşehir Belediyesi Ünye İtfaiye Gurup amirliği, Ünye Emniyet Müdürlüğü, Ünye Jandarma Komutanlığı ziyaret edildi.

Ramazan Bayramı’nın  ilk ziyareti Ünye Jandarma Komutanlığı’na oldu. Ziyarette Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar ve beraberindekiler Ünye’de vatani görevlerini yapan asker ve askeri personelin bayramını kutladı.

Bayram ziyaretinin ikinci durağı Ordu Büyükşehir Belediyesi Ünye İtfaiye Gurup amirliği oldu. Burada itfaiye personelinin bayramını kutlayan Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney Başkanlığındaki ekip insanların can ve mal kaybını önlemek için canları pahasına mücadele eden itfaiyecileri tebrik etti.

İtfaiye Grup Amirliğini ziyaretinden sonra ziyaretlerin üçüncü Ünye Sabancı Çocuk yuvasına oldu. Heyet çocukların bayramlarını kutladı, çikolata ikram etti, ayrıca çocuklara alınan hediyelerde çocuklara verilirken çocukların mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

Ardından Ünye Devlet Hastanesini ziyaret eden heyet, hastane personelini ve hastanede yatan hastaları ziyaret ederek hastalara ve personele bayram hediyesi verdi.

Bayram ziyaretlerinin son durağı ise Ünye Cezaevi oldu. Ünye Cezaevi’nde mahkûm ve personellerin bayramları kutlanarak ziyaretler sona erdi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.