Ünye OSB'de alt yapı ihalesine çıkılıyor

BÖLGE GÜNDEMİ 24.06.2019 - 09:35, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1521+ kez okundu.
 

Ünye OSB'de alt yapı ihalesine çıkılıyor

Ege Fuarcılık tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Fuar Günleri açılışında konuşan Ordu Valisi Seddar Yavuz, Ünye OSB'de bu sene içinde alt yapı ihalesine çıkılacağını söyledi.
Ünye OSB'deki sürecin çok hızlı devam ettiğini belirten Vali Yavuz; Çok sayıda yatırımcı biz gelerek, ”Bizler bedelleri ödeyelim, burayı bize verin” dediklerini ifade etti.   Fuarın açılışına katılan Ordu Büyükşehir Başkan Vekili Adem Atik; Büyükşehir Belediyesi olarak Ordu'nun büyüyüp gelişmesine her türlü katkıyı yapmaya devam ettiklerini söyledi.   Altınordu ilçesindeki Ordu Büyükşehir Belediyesi fuar alanında yapılan açılış törenine, Vali Seddar Yavuz, Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Adem Atik, Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Selahattin Aydın, Altınordu Belediye Başkan Vekili Ahmet Akyurt, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Şahin, protokol üyeleri, firma temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.   Ünye OSB'de alt yapı ihalesine çıkılıyor   Ordu Fuar Günleri açılış töreninde bir konuşma yapan Vali Seddar Yavuz, ”Ordu'muz giderek gelişiyor, büyüyor,  serpiliyor ve Karadeniz'de bir yıldız doğuyor. Önümüzdeki 10 yıl içerisinde kimsenin tahmin edemeyeceği büyüklüğe ulaşacak. Bunu bir kaç sebeple söylüyorum. Birincisi; Ünye OSB'nin bütün sorunlarını çözdük. Bu yıl içinde Ünye OSB’nin altyapı ihalesine çıkacağız. Ünye OSB’de çok sayıda yatırımcı biz gelerek, ”Bizler bedelleri ödeyelim, burayı bize verin” dediler. Bakanlıktan ödenek bulduk. Ünye OSB çok kısa sürede yatırımcının hizmetine açılmış olacak. Bu sene alt yapı ihalesine çıkıyoruz.” diye konuştu.    Atik; "Büyükşehir olarak Ordumuzun büyümesine her türlü katkıyı yapıyoruz."     Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Adem Atik de fuarın açılışında yaptığı konuşmada, ”Ordu'muzun gelişmesi için turizm ve tanıtım alanlarındaki çalışmaların yanı sıra ekonomik canlılık ve hareketliliği teşvik etmek için Büyükşehir Belediyesi olarak her türlü katkıyı vermeye devam edeceğiz. Bunu sağlayacak en güzel yollardan biri de bugün açılışını yapmış olduğumuz ulusal ve uluslararası ölçekteki fuarlardır.  Bu anlamda il içi ve il dışından 80 katılımcının yer aldığı bu fuar, ilimizdeki ekonominin canlanmasına ve hareketlilik kazanmasına önemli katkı sağlayacaktır” dedi.
Ege Fuarcılık tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Fuar Günleri açılışında konuşan Ordu Valisi Seddar Yavuz, Ünye OSB'de bu sene içinde alt yapı ihalesine çıkılacağını söyledi.

Ünye OSB'deki sürecin çok hızlı devam ettiğini belirten Vali Yavuz; Çok sayıda yatırımcı biz gelerek, ”Bizler bedelleri ödeyelim, burayı bize verin” dediklerini ifade etti.

 

Fuarın açılışına katılan Ordu Büyükşehir Başkan Vekili Adem Atik; Büyükşehir Belediyesi olarak Ordu'nun büyüyüp gelişmesine her türlü katkıyı yapmaya devam ettiklerini söyledi.

 

Altınordu ilçesindeki Ordu Büyükşehir Belediyesi fuar alanında yapılan açılış törenine, Vali Seddar Yavuz, Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Adem Atik, Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Selahattin Aydın, Altınordu Belediye Başkan Vekili Ahmet Akyurt, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Şahin, protokol üyeleri, firma temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Ünye OSB'de alt yapı ihalesine çıkılıyor

 

Ordu Fuar Günleri açılış töreninde bir konuşma yapan Vali Seddar Yavuz, ”Ordu'muz giderek gelişiyor, büyüyor,  serpiliyor ve Karadeniz'de bir yıldız doğuyor. Önümüzdeki 10 yıl içerisinde kimsenin tahmin edemeyeceği büyüklüğe ulaşacak. Bunu bir kaç sebeple söylüyorum. Birincisi; Ünye OSB'nin bütün sorunlarını çözdük. Bu yıl içinde Ünye OSB’nin altyapı ihalesine çıkacağız. Ünye OSB’de çok sayıda yatırımcı biz gelerek, ”Bizler bedelleri ödeyelim, burayı bize verin” dediler. Bakanlıktan ödenek bulduk. Ünye OSB çok kısa sürede yatırımcının hizmetine açılmış olacak. Bu sene alt yapı ihalesine çıkıyoruz.” diye konuştu. 

 

Atik; "Büyükşehir olarak Ordumuzun büyümesine her türlü katkıyı yapıyoruz."

 

 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Adem Atik de fuarın açılışında yaptığı konuşmada, ”Ordu'muzun gelişmesi için turizm ve tanıtım alanlarındaki çalışmaların yanı sıra ekonomik canlılık ve hareketliliği teşvik etmek için Büyükşehir Belediyesi olarak her türlü katkıyı vermeye devam edeceğiz. Bunu sağlayacak en güzel yollardan biri de bugün açılışını yapmış olduğumuz ulusal ve uluslararası ölçekteki fuarlardır.  Bu anlamda il içi ve il dışından 80 katılımcının yer aldığı bu fuar, ilimizdeki ekonominin canlanmasına ve hareketlilik kazanmasına önemli katkı sağlayacaktır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.