Ünye OSB alt yapı ihalesine hazır

BÖLGE GÜNDEMİ 01.09.2019 - 17:11, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2671+ kez okundu.
 

Ünye OSB alt yapı ihalesine hazır

Vali Seddar Yavuz, Ordu Sanayici ve İş Adamları Derneği (ORDUSİAD)’nin düzenlediği istişare toplantısına katıldı.
Toplantıda Ünye OSB'ye değinen Yavuz, buradaki kamulaştırma bedeli ödemelerinin bittiğini, bu yıl içinde alt apı ihalesi yapılacağını söyledi.   Balıktaşı City Otel’de düzenlenen istişare toplantısında, dernek üyesi iş insanları ile bir araya gelen Vali Seddar Yavuz, Ordu ekonomisinin geliştirilmesine yönelik fikir alış verişinde bulundu. İşbirliğinin artırılmasını istedi Toplantıda bir konuşma gerçekleştiren Vali Seddar Yavuz, iş insanları ile bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, işbirliğinin arttırılması gerektiğini söyledi. Vali Yavuz, Türkiye ekonomisinin her geçen gün büyüdüğünü, geliştiğini, yatırım ortamının daha iyi bir noktaya geldiğini, dolayısıyla iş insanlarının geleceğe daha güvenle bakması için olumlu atmosfer olduğunu ifade etti.   Ünye OSB'de alt yapı ihalesine çıkılacak   Konuşmasının devamında iş insanlarına Ünye, Fatsa ve Ordu Organize Sanayi Bölgelerinin son durumları hakkında bilgi de veren Vali Seddar Yavuz, Ünye OSB’de son ödemelerin yapıldığını ifade ederek, bu yıl içerisinde Ünye OSB’nin altyapı ihalesine çıkılacağının altını çizdi.
Vali Seddar Yavuz, Ordu Sanayici ve İş Adamları Derneği (ORDUSİAD)’nin düzenlediği istişare toplantısına katıldı.

Toplantıda Ünye OSB'ye değinen Yavuz, buradaki kamulaştırma bedeli ödemelerinin bittiğini, bu yıl içinde alt apı ihalesi yapılacağını söyledi.

 

Balıktaşı City Otel’de düzenlenen istişare toplantısında, dernek üyesi iş insanları ile bir araya gelen Vali Seddar Yavuz, Ordu ekonomisinin geliştirilmesine yönelik fikir alış verişinde bulundu.

İşbirliğinin artırılmasını istedi

Toplantıda bir konuşma gerçekleştiren Vali Seddar Yavuz, iş insanları ile bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, işbirliğinin arttırılması gerektiğini söyledi.

Vali Yavuz, Türkiye ekonomisinin her geçen gün büyüdüğünü, geliştiğini, yatırım ortamının daha iyi bir noktaya geldiğini, dolayısıyla iş insanlarının geleceğe daha güvenle bakması için olumlu atmosfer olduğunu ifade etti.  

Ünye OSB'de alt yapı ihalesine çıkılacak

 

Konuşmasının devamında iş insanlarına Ünye, Fatsa ve Ordu Organize Sanayi Bölgelerinin son durumları hakkında bilgi de veren Vali Seddar Yavuz, Ünye OSB’de son ödemelerin yapıldığını ifade ederek, bu yıl içerisinde Ünye OSB’nin altyapı ihalesine çıkılacağının altını çizdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.