Ünye’nin şifalı kumsalları özenle temizleniyor

BÖLGE GÜNDEMİ 24.06.2018 - 23:12, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1191+ kez okundu.
 

Ünye’nin şifalı kumsalları özenle temizleniyor

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Ünye’nin 27 kilometrelik sahil şeridine sahip olduğuna dikkat çekerek, kumsalların turizm kenti olan Ünye’ye yakışır hale getirildiğini söyledi
Ünye kumsalları şifa dağıtıyor- Bu çerçevede Ünye Belediyesi olarak özellikle başta romatizma ve sedef olmak üzere birçok hastalıkta şifalı olduğu yıllardır bilinen ve içerisinde bulunan manyetik toz ile enerji dengeleyen kumsalların temizliği üzerinde durduklarını kaydeden Belediye Başkanı Çamyar, birkaç yıldır hizmete sundukları kumsal temizleme aracı ile sahillerin temiz bir görünüme kavuştuğunu belirtti. -Hem temizliyor, hem düzenliyor- Kumsal temizleme aracı, kum zeminin 15 santimetre altına girerek elenmesi gereken atık maddeleri eliyor, ayrıca kumsalı düzenliyor. Ünye’nin en doğu sahillerinden batı sahillerine kadar olan 27 kilometrelik alanda yürütülen çalışmalar her hafta rutin olarak sezon sonuna kadar devam edecek.  
Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Ünye’nin 27 kilometrelik sahil şeridine sahip olduğuna dikkat çekerek, kumsalların turizm kenti olan Ünye’ye yakışır hale getirildiğini söyledi

Ünye kumsalları şifa dağıtıyor-

Bu çerçevede Ünye Belediyesi olarak özellikle başta romatizma ve sedef olmak üzere birçok hastalıkta şifalı olduğu yıllardır bilinen ve içerisinde bulunan manyetik toz ile enerji dengeleyen kumsalların temizliği üzerinde durduklarını kaydeden Belediye Başkanı Çamyar, birkaç yıldır hizmete sundukları kumsal temizleme aracı ile sahillerin temiz bir görünüme kavuştuğunu belirtti.

-Hem temizliyor, hem düzenliyor-

Kumsal temizleme aracı, kum zeminin 15 santimetre altına girerek elenmesi gereken atık maddeleri eliyor, ayrıca kumsalı düzenliyor.

Ünye’nin en doğu sahillerinden batı sahillerine kadar olan 27 kilometrelik alanda yürütülen çalışmalar her hafta rutin olarak sezon sonuna kadar devam edecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.