Ünye Futbol Kulübü, Mesudiyespor’u topa tuttu! 11-1

SPOR 13.03.2019 - 22:52, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1196+ kez okundu.
 

Ünye Futbol Kulübü, Mesudiyespor’u topa tuttu! 11-1

U-16 Ligi B Grubunda mücadele eden mavi-siyahlılar ligin dördüncü haftasında karşılaştığı Mesudiyespor filelerini tam 11 kez havalandırarak rakibini adeta gole boğdu.
Cevizdere Spor Tesisleri’nde oynanan müsabakada Antrenör Muhammet Türköz nezaretinde sahaya Eren Çakır,Furkan Ocak,Hüseyin Erdem Bulat,Emirhan Acar,Engin Şen,Ersan Töngel,Halil Bektaş,Emre Baran Coşkun,Emir Said Kayış,Birol Uzman ve Emirhan Akkaya onbiri ile çıkan ev sahibi ekipte Özkan Altun,Emirhan Yanar,Efekan Küçük,Muhammet Talha Çat,Tekin Toprak ve Yusuf Alperen Muslu forma bekleyen isimlerdi. Maçın başından sonuna kadar üstün bir oyun sergileyen Ünye Futbol Kulübü’ne üç puanı getiren golleri Birol Uzman (3),Emirhan Akkaya (2),Özkan Altun (2),Emirhan Acar (Pen.),Halil Bektaş,Muhammet Talha Çat ile Yusuf Alperen Muslu kaydettiler. Karışılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Ünye Futbol Kulübü Genel Sekreteri Şinasi Gür şu şekilde konuştu; “Bütün kategorilerde mücadele eden takımlarımız gayet ciddi bir çalışma içindeler.Her geçen maç performanslarını da artırıyorlar.U-16 takımımız Mesudiyespor karşısında oldukça başarılı bir maç çıkardı.Ben oyuncularımızı ve centilmence mücadele eden rakibimizi kutluyorum” dedi.
U-16 Ligi B Grubunda mücadele eden mavi-siyahlılar ligin dördüncü haftasında karşılaştığı Mesudiyespor filelerini tam 11 kez havalandırarak rakibini adeta gole boğdu.

Cevizdere Spor Tesisleri’nde oynanan müsabakada Antrenör Muhammet Türköz nezaretinde sahaya Eren Çakır,Furkan Ocak,Hüseyin Erdem Bulat,Emirhan Acar,Engin Şen,Ersan Töngel,Halil Bektaş,Emre Baran Coşkun,Emir Said Kayış,Birol Uzman ve Emirhan Akkaya onbiri ile çıkan ev sahibi ekipte Özkan Altun,Emirhan Yanar,Efekan Küçük,Muhammet Talha Çat,Tekin Toprak ve Yusuf Alperen Muslu forma bekleyen isimlerdi.

Maçın başından sonuna kadar üstün bir oyun sergileyen Ünye Futbol Kulübü’ne üç puanı getiren golleri Birol Uzman (3),Emirhan Akkaya (2),Özkan Altun (2),Emirhan Acar (Pen.),Halil Bektaş,Muhammet Talha Çat ile Yusuf Alperen Muslu kaydettiler.

Karışılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Ünye Futbol Kulübü Genel Sekreteri Şinasi Gür şu şekilde konuştu; “Bütün kategorilerde mücadele eden takımlarımız gayet ciddi bir çalışma içindeler.Her geçen maç performanslarını da artırıyorlar.U-16 takımımız Mesudiyespor karşısında oldukça başarılı bir maç çıkardı.Ben oyuncularımızı ve centilmence mücadele eden rakibimizi kutluyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.