Ünye’den yardım eli Elazığ’a uzandı

BÖLGE GÜNDEMİ 30.01.2020 - 22:15, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2063+ kez okundu.
 

Ünye’den yardım eli Elazığ’a uzandı

ÜTSO ve ÜTB öncülüğünde toplanan ve Pazartesi günü yola çıkan yardım tırı Elazığ’a ulaştı.
Ordu’da 6 oda ve borsanın destek verdiği, içinde gıda ve insani yardım malzemelerinin bulunduğu tır Elazığ’a ulaştı. İşadamları ve vatandaşların destek verdiği yardım kampanyasında temel ihtiyaç malzemeleri ile gıda ürünleri tıra yüklenerek Elazığ’a gönderildi. Elazığ Valiliği AFAD Koordinasyon Merkezi’ne teslim edilen yardımlar ihtiyaç sahiplerine dağıtılacağı bildirildi. ÜTSO’dan yapılan açıklamada yardımların teslim edildiği bilgisi verilirken, “Katkı sağlayan herkese bir kere daha teşekkür ederiz” denildi.   Kampanyaya Ünye Ticaret ve Sanayi Odası, Ünye Ticaret Borsası, Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası, Fatsa Ticaret Borsası, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası, Ordu Ticaret Borsası destek vermişti.
ÜTSO ve ÜTB öncülüğünde toplanan ve Pazartesi günü yola çıkan yardım tırı Elazığ’a ulaştı.

Ordu’da 6 oda ve borsanın destek verdiği, içinde gıda ve insani yardım malzemelerinin bulunduğu tır Elazığ’a ulaştı.

İşadamları ve vatandaşların destek verdiği yardım kampanyasında temel ihtiyaç malzemeleri ile gıda ürünleri tıra yüklenerek Elazığ’a gönderildi.

Elazığ Valiliği AFAD Koordinasyon Merkezi’ne teslim edilen yardımlar ihtiyaç sahiplerine dağıtılacağı bildirildi.

ÜTSO’dan yapılan açıklamada yardımların teslim edildiği bilgisi verilirken, “Katkı sağlayan herkese bir kere daha teşekkür ederiz” denildi.

 

Kampanyaya Ünye Ticaret ve Sanayi Odası, Ünye Ticaret Borsası, Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası, Fatsa Ticaret Borsası, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası, Ordu Ticaret Borsası destek vermişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.