Ünye'den Giresun'a Destek

BÖLGE GÜNDEMİ 26.08.2020 - 01:26, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2149+ kez okundu.
 

Ünye'den Giresun'a Destek

Ünye Belediyesi, Giresun’da meydana gelen sel felaketinin yaralarının sarılması için gıda kolisi, maske ve su’dan oluşan yardım kamyonlarını bölgeye gönderdi.
  Giresun’da etkili olan sağanak yağış nedeniyle meydana gelen sel ve heyelanın yaralarını sarmak için Ünye Belediyesi de seferber oldu. Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’nın talimatı ile bölgeye, yardım kamyonları sevk edildi. Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı konu hakkında şu açıklamayı yaptı; “Yüreğimiz komşumuz için atıyor. Giresun’da yaşanan sel afetinden etkilenen kardeşlerimiz için Ünye Belediyesi olarak gıda kolisi, maske ve su’dan oluşan yardım kamyonumuz yola çıktı.”
Ünye Belediyesi, Giresun’da meydana gelen sel felaketinin yaralarının sarılması için gıda kolisi, maske ve su’dan oluşan yardım kamyonlarını bölgeye gönderdi.

 

Giresun’da etkili olan sağanak yağış nedeniyle meydana gelen sel ve heyelanın yaralarını sarmak için Ünye Belediyesi de seferber oldu.

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’nın talimatı ile bölgeye, yardım kamyonları sevk edildi.

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı konu hakkında şu açıklamayı yaptı;

“Yüreğimiz komşumuz için atıyor.
Giresun’da yaşanan sel afetinden etkilenen kardeşlerimiz için Ünye Belediyesi olarak gıda kolisi, maske ve su’dan oluşan yardım kamyonumuz yola çıktı.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.