Ünye'de Zafer Bayramı koşusu

BÖLGE GÜNDEMİ 01.09.2019 - 17:00, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1891+ kez okundu.
 

Ünye'de Zafer Bayramı koşusu

Ünye Atletizm Takımı, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97. Yıldönümünü düzenlediği koşu yarışmasıyla kutladı.
Milli Takım Antrenörü ve Ünye Mürüvvet Vidinli Atletizm Öğretmeni Uğur Özdemir'in idaresinde gerçekleştirilen koşu yarışması, 3 kategoride düzenlendi. Yarışlarda erkeklerde 1.Mertcan Kaymak, 2.Ali Osman Genç ve 3.Uğur Karaman dereceye girerken; bayanlarda 1. Cansu Keskin, 2. Ahsen Terzi ve 3. Şevval Zevkiselim oldu. Miniklerde ise; 1. Öykü Karayiğit, 2. Zehra Betül Karaman oldu. Antrenör Özdemir, 30 Ağustos Zafer Bayramımızın 97. yılını anmak için bu yarışmayı düzenlediklerini söyleyerek, “Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.” dedi. Yarışmalarda dereceye giren atletlere Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtı önünde madalya takdim edildi.
Ünye Atletizm Takımı, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97. Yıldönümünü düzenlediği koşu yarışmasıyla kutladı.

Milli Takım Antrenörü ve Ünye Mürüvvet Vidinli Atletizm Öğretmeni Uğur Özdemir'in idaresinde gerçekleştirilen koşu yarışması, 3 kategoride düzenlendi.

Yarışlarda erkeklerde 1.Mertcan Kaymak, 2.Ali Osman Genç ve 3.Uğur Karaman dereceye girerken; bayanlarda 1. Cansu Keskin, 2. Ahsen Terzi ve 3. Şevval Zevkiselim oldu. Miniklerde ise; 1. Öykü Karayiğit, 2. Zehra Betül Karaman oldu.

Antrenör Özdemir, 30 Ağustos Zafer Bayramımızın 97. yılını anmak için bu yarışmayı düzenlediklerini söyleyerek, “Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.” dedi.

Yarışmalarda dereceye giren atletlere Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtı önünde madalya takdim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.