Ünye'de Öğretmenler Günü Kutlandı

BÖLGE GÜNDEMİ 24.11.2019 - 21:14, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1993+ kez okundu.
 

Ünye'de Öğretmenler Günü Kutlandı

Türkiye genelinde olduğu gibi Ünye'de de, öğretmenler günü çeşitli etkinliklerle kutlandı.
Bu yıl 38.’si kutlanan Öğretmenler Günü’nde Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz, öğretmenlerle birlikte Atatürk Anıtı’na çelenk koydu. Çelenk sunumunun ardından ebediyete intikal eden öğretmenler için saygı duruşunda bulunuldu. Tören İstiklal Marşı’nın okunmasıyla sona erdi. Törene Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gürol Özcüre, İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz, Şube Müdürleri, Siyasi Parti ve Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri, Daire amirleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Türkiye genelinde olduğu gibi Ünye'de de, öğretmenler günü çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Bu yıl 38.’si kutlanan Öğretmenler Günü’nde Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz, öğretmenlerle birlikte Atatürk Anıtı’na çelenk koydu. Çelenk sunumunun ardından ebediyete intikal eden öğretmenler için saygı duruşunda bulunuldu.

Tören İstiklal Marşı’nın okunmasıyla sona erdi.

Törene Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gürol Özcüre, İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz, Şube Müdürleri, Siyasi Parti ve Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri, Daire amirleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.