Ünye’de LPG 2.51 TL

02.04.2020 - 09:44, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 3016+ kez okundu.
 

Ünye’de LPG 2.51 TL

Akaryakıt fiyatlarında yaşanan düşüş devam ederken, uzun bir süredir indirimi beklenen LPG fiyatları da düşüşe geçti.
Benzin ve Mazot fiyatlarının bir süredir düşmesine rağmen, aynı kalan LPG’de uzun süredir beklenen müjdeli haber dün akşam geldi. Yapılan indirime göre LPG fiyatları yaklaşık 95 kuruş indi. Ünye’de LPG ürününü vatandaşa oldukça uygun fiyata sunan BP Petrol’de indirimi bu geceden itibaren uygulamaya başladı. Ünye Devlet Hastanesi Karşısında Hizmet veren BP Coşkan Petrol İdari Müdürü Musa Coşkan, yapılan indirim sonrası istasyonlarında LPG’nin litre fiyatının 2.51 TL olduğunu söyledi.   Akaryakıt fiyatları, Türkiye'nin de dahil olduğu Akdeniz piyasasındaki işlenmiş ürün fiyatlarının ortalaması ile dolar kurundaki değişiklikler baz alınarak rafineriler tarafından hesaplanıyor. Bu hesaplanma sonucunda dağıtım firmalarınca uygulanan fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük değişiklikler gösterebiliyor. Otogazda da fiyatlar şehirlerin yanı sıra akaryakıt istasyonu ve dağıtım depoları bazında değişiklik gösteriyor.
Akaryakıt fiyatlarında yaşanan düşüş devam ederken, uzun bir süredir indirimi beklenen LPG fiyatları da düşüşe geçti.

Benzin ve Mazot fiyatlarının bir süredir düşmesine rağmen, aynı kalan LPG’de uzun süredir beklenen müjdeli haber dün akşam geldi.

Yapılan indirime göre LPG fiyatları yaklaşık 95 kuruş indi.

Ünye’de LPG ürününü vatandaşa oldukça uygun fiyata sunan BP Petrol’de indirimi bu geceden itibaren uygulamaya başladı.

Ünye Devlet Hastanesi Karşısında Hizmet veren BP Coşkan Petrol İdari Müdürü Musa Coşkan, yapılan indirim sonrası istasyonlarında LPG’nin litre fiyatının 2.51 TL olduğunu söyledi.

 

Akaryakıt fiyatları, Türkiye'nin de dahil olduğu Akdeniz piyasasındaki işlenmiş ürün fiyatlarının ortalaması ile dolar kurundaki değişiklikler baz alınarak rafineriler tarafından hesaplanıyor.

Bu hesaplanma sonucunda dağıtım firmalarınca uygulanan fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük değişiklikler gösterebiliyor.

Otogazda da fiyatlar şehirlerin yanı sıra akaryakıt istasyonu ve dağıtım depoları bazında değişiklik gösteriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.