Ünye’de kültür merkezinin temeli bu yıl atılacak

YAŞAM (Web Sitesi) - Web Sitesi | 12.01.2020 - 23:18, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2167+ kez okundu.
 

Ünye’de kültür merkezinin temeli bu yıl atılacak

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “2020 yılı bütçesinin mart ayı ile birlikte serbest bırakılmasıyla Kültür Merkezinin temelinin atılacağına inanıyorum” dedi.
Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, ilçedeki yatırımlarla ilgili açıklamalarda bulundu. Ünye’nin merakla beklediği kültür merkezi projesi hakkında da bilgi veren Hüseyin Tavlı, kültür merkezinin temelinin bu yıl atılacağını söyledi. Ankara ziyaretlerinde konu üzerinde hassasiyetle çalıştıklarını kaydeden Tavlı, “Hem Genel Başkan Vekilimiz Prof. Dr. Sayın Numan Kurtulmuş’un bizzat ilgilenmesi, hem de Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Berat Albayrak’ın bu konu ile ilgili söz vermiş olması ile birlikte 2020 yılı bütçesinin mart ayı ile birlikte serbest bırakılmasıyla Kültür Merkezinin temelinin atılacağına inanıyorum” diye konuştu. OSB’de altyapı proje ihalesine çıkılacak Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ile ilgili kamulaştırma çalışmalarının tamamlandığını belirten Tavlı, “Şu anda imar uygulama sürecini bekliyoruz. Hemen akabinde OSB alanının alt yapı proje ihalesine çıkacağız. Artık para bulabilir miyiz noktasını aşmış bulunuyoruz. Rutin zamanı en iyi şekilde kullanarak OSB’nin temellerinin en kısa zamanda atılmasının gayretinin içindeyiz ve artık sonuna geldik. 40 yıllık hayal olan ve bugün gerçekleşme aşamasına gelen OSB hayata geçirildiğinde Ünye’de iş ve istihdam taleplerinin azalacağını ve kentimize ciddi katkısının olacağını hep birlikte göreceğiz” şeklinde konuştu
Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “2020 yılı bütçesinin mart ayı ile birlikte serbest bırakılmasıyla Kültür Merkezinin temelinin atılacağına inanıyorum” dedi.

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, ilçedeki yatırımlarla ilgili açıklamalarda bulundu. Ünye’nin merakla beklediği kültür merkezi projesi hakkında da bilgi veren Hüseyin Tavlı, kültür merkezinin temelinin bu yıl atılacağını söyledi. Ankara ziyaretlerinde konu üzerinde hassasiyetle çalıştıklarını kaydeden Tavlı, “Hem Genel Başkan Vekilimiz Prof. Dr. Sayın Numan Kurtulmuş’un bizzat ilgilenmesi, hem de Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Berat Albayrak’ın bu konu ile ilgili söz vermiş olması ile birlikte 2020 yılı bütçesinin mart ayı ile birlikte serbest bırakılmasıyla Kültür Merkezinin temelinin atılacağına inanıyorum” diye konuştu.

OSB’de altyapı proje ihalesine çıkılacak

Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ile ilgili kamulaştırma çalışmalarının tamamlandığını belirten Tavlı, “Şu anda imar uygulama sürecini bekliyoruz. Hemen akabinde OSB alanının alt yapı proje ihalesine çıkacağız. Artık para bulabilir miyiz noktasını aşmış bulunuyoruz. Rutin zamanı en iyi şekilde kullanarak OSB’nin temellerinin en kısa zamanda atılmasının gayretinin içindeyiz ve artık sonuna geldik. 40 yıllık hayal olan ve bugün gerçekleşme aşamasına gelen OSB hayata geçirildiğinde Ünye’de iş ve istihdam taleplerinin azalacağını ve kentimize ciddi katkısının olacağını hep birlikte göreceğiz” şeklinde konuştu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.