Ünye’de Kent Bayramlaşması Kültürü Devam Ediyor

BÖLGE GÜNDEMİ 17.06.2018 - 12:21, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2186+ kez okundu.
 

Ünye’de Kent Bayramlaşması Kültürü Devam Ediyor

Ramazan Bayramının ilk günü Atatürk Parkı Sosyal Tesislerinde gerçekleşen Kent Bayramlaşması ilk olarak ikramlarla başladı.
  Ardından yapılan konuşmalarda  AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Yavuz Selim Kıran,”Tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını tebrik ediyorum. Ünye olarak burada sivil toplum kuruluşları ile siyasi partileri ile 7’den 70’e her kesimden vatandaşları ile bir arada birlik ve beraberliğimizi temsil ettiğimiz güzel bir atmosferde inşallah gelecek adına da ümit verici, birlik ve beraberliğimizi daha kenetleyici bir atmosferde bu bayramı idrak ediyor olmaktan büyük bir memnuniyet duyuyoruz” dedi. İYİ Parti Ünye ilçe Başkanı İrfan Demir  konuşmasında, “Hepimizin Ramazan Bayramı Mübarek olsun. Allah daha nicelerine kavuşmayı Allah bizlere nasip eylesin. Ramazan Bayramı aynı zamanda şeker bayramı şeker tadında bir bayram geçirmenizi diliyorum” dedi. MHP Ünye ilçe Başkanı Hacı Demir konuşmasında, “Mübarek Ramazan Bayramımızın Ünye’mize, Ordu’muza, Türkiye’mize ve tüm İslam alemine huzur, mutluluk ve sağlık getirmesini temenni ediyorum” dedi. AK Parti Ünye ilçe Başkanı Hüseyin Tavlı konuşmasında, “Başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennem azabından kurtuluş olan Ramazan Ayının Bayramına erişmiş bulunmaktayız. Allah bizlere ve cümlemize birlik, beraberlik ve bolluk içerisinde erişmeyi nasip etsin” dedi. Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar Kent Bayramlaşmasında, “30 gün içerisinde öncelikle fakirlerin, yokluğun halini anlamak için 30 gün aç kaldık. Bu zaman dilimi içerisinde başta teravih namazı olmak üzere meşakkati öğrendik. Bugün ise 30 günlük tutulan oruçların akabinde Cenab-ı Mevla’nın hediyesi olan bayrama kavuştuk. Bu zaman dilimi içerisinde fakirleri, yoksulları gözettik, çocuklarımızı sevindirdik ve şimdi onların sevinci ile beraber yaşlılarımızın ellerinin öpüleceği yaşamış olacağız. Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum” diye konuştu. Ramazan Bayramı günlük belki ifa ederken zorlandığımız, günleri saydığımız ama bi,tip gittiğinde de hüzünle özlemle yad ettiğimiz 30 günlük ibadet, empati yapma, bir birimizi anlama ve yardımlaşmanın akabinde ulaştığımız bir bayram” dedi.   Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney bayramların insanları birbirlerine yakınlaştıran, küskünlükleri sona erdiren bir fırsat kapısı olduğunu söyleyerek, Kurban Bayramı’nın başta Ünyeli hemşerilerimiz olmak üzere tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini diledi. Konuşmaların ardından dualar edildi ve daha sonra kent bayramlaşmasına katılanlara yemek ikramında bulunuldu.   Kent Bayramlaşması Üye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Ünye Beleidye Başkanı Ahmet Çamyar, Ünye Garnizon Komutanı Binbaşı Bünyamin Dönmez, Ünye İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Aksu, AK Parti Ünye İlçe Başkanı Hüseyin Tavlı, MHP :Ünye İlçe Başkanı Hacı Demir, İYİ Parti Ünye İlçe Başkanı İrfan Demir, AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Yavuz Selim Kıran, İYİ Parti Ünye İlçe Başkanı Ferhat Çakıroğlu, Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İrfan akar, Kurum ve birim amirleri, STK temsilcileri ve vatandaşların katılımı ile gerçekleşti.  
Ramazan Bayramının ilk günü Atatürk Parkı Sosyal Tesislerinde gerçekleşen Kent Bayramlaşması ilk olarak ikramlarla başladı.

 

Ardından yapılan konuşmalarda  AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Yavuz Selim Kıran,”Tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını tebrik ediyorum. Ünye olarak burada sivil toplum kuruluşları ile siyasi partileri ile 7’den 70’e her kesimden vatandaşları ile bir arada birlik ve beraberliğimizi temsil ettiğimiz güzel bir atmosferde inşallah gelecek adına da ümit verici, birlik ve beraberliğimizi daha kenetleyici bir atmosferde bu bayramı idrak ediyor olmaktan büyük bir memnuniyet duyuyoruz” dedi.

İYİ Parti Ünye ilçe Başkanı İrfan Demir  konuşmasında, “Hepimizin Ramazan Bayramı Mübarek olsun. Allah daha nicelerine kavuşmayı Allah bizlere nasip eylesin. Ramazan Bayramı aynı zamanda şeker bayramı şeker tadında bir bayram geçirmenizi diliyorum” dedi.

MHP Ünye ilçe Başkanı Hacı Demir konuşmasında, “Mübarek Ramazan Bayramımızın Ünye’mize, Ordu’muza, Türkiye’mize ve tüm İslam alemine huzur, mutluluk ve sağlık getirmesini temenni ediyorum” dedi.

AK Parti Ünye ilçe Başkanı Hüseyin Tavlı konuşmasında, “Başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennem azabından kurtuluş olan Ramazan Ayının Bayramına erişmiş bulunmaktayız. Allah bizlere ve cümlemize birlik, beraberlik ve bolluk içerisinde erişmeyi nasip etsin” dedi.

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar Kent Bayramlaşmasında, “30 gün içerisinde öncelikle fakirlerin, yokluğun halini anlamak için 30 gün aç kaldık. Bu zaman dilimi içerisinde başta teravih namazı olmak üzere meşakkati öğrendik. Bugün ise 30 günlük tutulan oruçların akabinde Cenab-ı Mevla’nın hediyesi olan bayrama kavuştuk. Bu zaman dilimi içerisinde fakirleri, yoksulları gözettik, çocuklarımızı sevindirdik ve şimdi onların sevinci ile beraber yaşlılarımızın ellerinin öpüleceği yaşamış olacağız. Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum” diye konuştu.

Ramazan Bayramı günlük belki ifa ederken zorlandığımız, günleri saydığımız ama bi,tip gittiğinde de hüzünle özlemle yad ettiğimiz 30 günlük ibadet, empati yapma, bir birimizi anlama ve yardımlaşmanın akabinde ulaştığımız bir bayram” dedi.

  Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney bayramların insanları birbirlerine yakınlaştıran, küskünlükleri sona erdiren bir fırsat kapısı olduğunu söyleyerek, Kurban Bayramı’nın başta Ünyeli hemşerilerimiz olmak üzere tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini diledi.

Konuşmaların ardından dualar edildi ve daha sonra kent bayramlaşmasına katılanlara yemek ikramında bulunuldu.  

Kent Bayramlaşması Üye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Ünye Beleidye Başkanı Ahmet Çamyar, Ünye Garnizon Komutanı Binbaşı Bünyamin Dönmez, Ünye İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Aksu, AK Parti Ünye İlçe Başkanı Hüseyin Tavlı, MHP :Ünye İlçe Başkanı Hacı Demir, İYİ Parti Ünye İlçe Başkanı İrfan Demir, AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Yavuz Selim Kıran, İYİ Parti Ünye İlçe Başkanı Ferhat Çakıroğlu, Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İrfan akar, Kurum ve birim amirleri, STK temsilcileri ve vatandaşların katılımı ile gerçekleşti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.