Ünye'de Dolmuş Ücretleri Zamlandı

EKONOMİ 28.03.2018 - 18:10, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1931+ kez okundu.
 

Ünye'de Dolmuş Ücretleri Zamlandı

Ünye’de hizmet veren dolmuşların ücretlerine zam yapıldı.
Ordu Büyükşehir Belediyesi Ulaşım ve Koordinasyon Merkezi (UKOME) tarafından Ünye’deki dolmuş ücretlerine zam yapıldı. 26 Mart 2018 Pazartesi gününden itibaren geçerli olmak üzere dolmuş ücretleri; öğrenci 2, normal 2 lira 50 kuruş olarak belirlendi. Yeni zammın Ordu genelinde yolcu taşımacılığı yapan tüm hatlara uygulanacağı öğrenildi. Ünye’de dolmuş ücretlerine en son zam 2017 yılı mayıs ayında yapılmıştı.
Ünye’de hizmet veren dolmuşların ücretlerine zam yapıldı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Ulaşım ve Koordinasyon Merkezi (UKOME) tarafından Ünye’deki dolmuş ücretlerine zam yapıldı.

26 Mart 2018 Pazartesi gününden itibaren geçerli olmak üzere dolmuş ücretleri; öğrenci 2, normal 2 lira 50 kuruş olarak belirlendi. Yeni zammın Ordu genelinde yolcu taşımacılığı yapan tüm hatlara uygulanacağı öğrenildi.

Ünye’de dolmuş ücretlerine en son zam 2017 yılı mayıs ayında yapılmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.