Ünye’de Bir Köpek 7 Kişiyi Isırdı

ASAYİŞ 21.11.2019 - 15:27, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2079+ kez okundu.
 

Ünye’de Bir Köpek 7 Kişiyi Isırdı

Ünye'de Akşam saatlerinde meydana gelen olayda 7 kişi aynı köpek tarafından ısırıldı.
Ünye’de bir köpek 7 kişiyi ısırdı. Ünye Çamlık’tan yalıya kadar olan mevkide dolaşan başıboş bir köpek Yusuf C.(43), Yeşim Zeren Ç.(16), Mehmet M.(64), Kerim Emre K.(30), Oğuz Furkan Y.(15), Mehmet Ali G.(35) ve Sefa O.(33) isimli 7 kişiye saldırarak vücudunun çeşitli yerlerinden ısırdı. Başıboş köpeğin saldırısına uğrayan kişilere Ünye Devlet hastanesinde müdahale yapıldı. Edinilen bilgiye göre 7 kişiyi aynı köpeğin ısırması sonucu hayvanın kuduz olabileceği ihtimali üzerinde durulduğu öğrenildi. Gelişen bu vakanın ardından kamuoyu konu ile ilgili yetkililerden açıklama bekliyor.
Ünye'de Akşam saatlerinde meydana gelen olayda 7 kişi aynı köpek tarafından ısırıldı.

Ünye’de bir köpek 7 kişiyi ısırdı. Ünye Çamlık’tan yalıya kadar olan mevkide dolaşan başıboş bir köpek Yusuf C.(43), Yeşim Zeren Ç.(16), Mehmet M.(64), Kerim Emre K.(30), Oğuz Furkan Y.(15), Mehmet Ali G.(35) ve Sefa O.(33) isimli 7 kişiye saldırarak vücudunun çeşitli yerlerinden ısırdı.

Başıboş köpeğin saldırısına uğrayan kişilere Ünye Devlet hastanesinde müdahale yapıldı. Edinilen bilgiye göre 7 kişiyi aynı köpeğin ısırması sonucu hayvanın kuduz olabileceği ihtimali üzerinde durulduğu öğrenildi. Gelişen bu vakanın ardından kamuoyu konu ile ilgili yetkililerden açıklama bekliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.