Ünye'de Balık Almanın Tam Zamanı

BÖLGE GÜNDEMİ (Ordu Olay ) - Ordu Olay Gazetesi | 19.11.2019 - 11:19, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1750+ kez okundu.
 

Ünye'de Balık Almanın Tam Zamanı

Ünye’de tezgahlar balık çeşitleriyle dolmaya devam ediyor.Karadeniz’de balık fiyatları havaya endeksli olarak değişkenlik gösteriyor.
Ordu’da pastırma sıcaklarıyla birlikte balıkların ucuz olması vatandaşın yüzünü güldürdü. Havaların soğumaya başlaması ile birlikte balıkçı esnafı fiyatların artabileceğini, uygun fiyata balık almak için tam zamanın olduğunu belirtti. Geçtiğimiz hafta denizlerdeki hamsi bolluğu tezgahlara da yansımış ve hamsi 5 lira olarak satışa çıkmıştı. Bu hafta ise yine tezgahlarda hatrı sayılır bir miktarda yerini alan hamsi 7,5 lira olarak vatandaşlara sunuluyor. Balıkçı tezgahlarında hamsinin yanında mezgit ve istavrit gibi balık çeşitleri de bulunuyor. Mezgit ve istavrit 10 lira olarak tezgahlarda yerini koruyor.
Ünye’de tezgahlar balık çeşitleriyle dolmaya devam ediyor.Karadeniz’de balık fiyatları havaya endeksli olarak değişkenlik gösteriyor.

Ordu’da pastırma sıcaklarıyla birlikte balıkların ucuz olması vatandaşın yüzünü güldürdü. Havaların soğumaya başlaması ile birlikte balıkçı esnafı fiyatların artabileceğini, uygun fiyata balık almak için tam zamanın olduğunu belirtti.

Geçtiğimiz hafta denizlerdeki hamsi bolluğu tezgahlara da yansımış ve hamsi 5 lira olarak satışa çıkmıştı. Bu hafta ise yine tezgahlarda hatrı sayılır bir miktarda yerini alan hamsi 7,5 lira olarak vatandaşlara sunuluyor.

Balıkçı tezgahlarında hamsinin yanında mezgit ve istavrit gibi balık çeşitleri de bulunuyor. Mezgit ve istavrit 10 lira olarak tezgahlarda yerini koruyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.