Ünye’de Asfaltlama Çalışmaları

BÖLGE GÜNDEMİ 12.10.2021 - 14:55, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1785+ kez okundu.
 

Ünye’de Asfaltlama Çalışmaları

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in il genelinde başlattığı asfalt seferberliğiyle sorunlar çözüme kavuşuyor. Çalışmalar kapsamında, Ünye ilçesinde, imarlı alanlarda bulunan bir cadde ve kırsal alanda yer alan iki mahalle yolu daha asfalt konforuyla buluştu.
            Türkiye’nin en zorlu coğrafyalarından birine sahip olan Ordu’da, ulaşıma yapılan yatırımlar sürüyor. İlçe merkezlerinde, altyapı, yol ve kaldırım çalışmalarını sürdüren Büyükşehir ekipleri, kırsal yol ağlarındaki mahalle ve grup yollarını da konforlu bir yapıya dönüştürüyor.        Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerince yürütülen çalışmalarla gerek kent merkezlerinde gerekse mahalle yollarındaki birçok noktada yoğun bir mesai gerçekleştiriliyor. İl genelinde belirli bir program çerçevesinde gerçekleşen yatırımlarla, vatandaşlara konforlu bir ulaşımın kapıları aralanıyor.       SAHİLKÖY, GÖBÜ MAHALLESİ VE SİNANTEPE CADDESİ ASFALTA KAVUŞTU        Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ünye ilçesinde imarlı alanlarda bulunan bir cadde ve iki mahalle yolunu sıcak asfalta kavuşturdu. Yapılan çalışma ile toplam 2 kilometre uzunluğa sahip, Ünye Sahilköy, Göbü Mahallesi Alan mevki ile Gölevi Mahallesi Sinantepe Caddesi 1 kilometre sıcak asfalt ile buluştu.       BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR ETTİLER       Yollarının asfalta kavuşması nedeniyle, konforlu bir ulaşıma kavuştuklarını belirten yöre sakinleri, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e ve emeği geçenlere teşekkür ettiler.  
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in il genelinde başlattığı asfalt seferberliğiyle sorunlar çözüme kavuşuyor. Çalışmalar kapsamında, Ünye ilçesinde, imarlı alanlarda bulunan bir cadde ve kırsal alanda yer alan iki mahalle yolu daha asfalt konforuyla buluştu.

 

 

 

 

 

 

Türkiye’nin en zorlu coğrafyalarından birine sahip olan Ordu’da, ulaşıma yapılan yatırımlar sürüyor. İlçe merkezlerinde, altyapı, yol ve kaldırım çalışmalarını sürdüren Büyükşehir ekipleri, kırsal yol ağlarındaki mahalle ve grup yollarını da konforlu bir yapıya dönüştürüyor. 

 

 

 

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerince yürütülen çalışmalarla gerek kent merkezlerinde gerekse mahalle yollarındaki birçok noktada yoğun bir mesai gerçekleştiriliyor. İl genelinde belirli bir program çerçevesinde gerçekleşen yatırımlarla, vatandaşlara konforlu bir ulaşımın kapıları aralanıyor.

 

 

 

SAHİLKÖY, GÖBÜ MAHALLESİ VE SİNANTEPE CADDESİ ASFALTA KAVUŞTU 

 

 

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ünye ilçesinde imarlı alanlarda bulunan bir cadde ve iki mahalle yolunu sıcak asfalta kavuşturdu. Yapılan çalışma ile toplam 2 kilometre uzunluğa sahip, Ünye Sahilköy, Göbü Mahallesi Alan mevki ile Gölevi Mahallesi Sinantepe Caddesi 1 kilometre sıcak asfalt ile buluştu.

 

 

 

BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR ETTİLER

 

 

 

Yollarının asfalta kavuşması nedeniyle, konforlu bir ulaşıma kavuştuklarını belirten yöre sakinleri, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e ve emeği geçenlere teşekkür ettiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.