Ünye’de Asfalt Seferberliği Sürüyor

BÖLGE GÜNDEMİ 05.09.2021 - 12:12, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2461+ kez okundu.
 

Ünye’de Asfalt Seferberliği Sürüyor

5 Mahalle Daha Asfalt Konforuna Kavuştu
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in il genelinde başlattığı asfalt hamlesiyle sorunlar çözüme kavuşuyor. Çalışmalar kapsamında, Ünye ilçesinde, nüfusun yoğun olduğu 5 mahalle yolu daha asfalt ile buluştu.           Türkiye’nin en zorlu coğrafyalarından birine sahip olan Ordu’da, ulaşıma yapılan yatırımlar sürüyor. İlçe merkezlerinde, altyapı, yol ve kaldırım çalışmalarını sürdüren Büyükşehir ekipleri, kırsal yol ağlarındaki mahalle ve grup yollarını da konforlu bir yapıya dönüştürüyor.           Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerince yürütülen çalışmalarla gerek kent merkezlerinde gerekse mahalle yollarındaki birçok noktada yoğun bir mesai gerçekleştiriliyor. İl genelinde belirli bir program çerçevesinde gerçekleşen yatırımlarla, vatandaşlara konforlu bir ulaşımın kapıları aralanıyor.           12 KİLOMETRELİK YOL AĞININ 4 KİLOMETRELİK BÖLÜMÜ ASFALTLA BULUŞTU       Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ünye ilçesinde nüfusun yoğun olduğu 5 mahallenin yolunu asfalta kavuşturmak için çalışma başlattı. Yapılan çalışma ile toplam 12 km’lik bir yol ağına sahip Erenyurt, Sarıhalil, Kaledibi, Gölceğiz ve Yüceler mahallelerinin Ünye merkeze bağlantısını sağlayan 12 km’lik yolun 4 km’lik bölümü emülsiyon asfaltla buluşturdu. Geriye kalan 8 km’lik bölümün tamamlanması için ekipler çalışmalarına devam ediyor.           BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR ETTİLER       Yollarının asfalta kavuşması nedeniyle, konforlu bir ulaşıma kavuştuklarını belirten yöre sakinleri, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e ve emeği geçenlere teşekkür ettiler.           Yıllardır hizmet beklediklerini belirten mahalle sakinleri yaptıkları açıklamada şu ifadelere yer verdiler:       "Bizlere desteğini hiç esirgemeyen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr.Mehmet Hilmi Güler’e çok teşekkür ediyoruz. Yıllardır hasretini çektiğimiz asfalt sonunda bizim de mahallemize geldi. Artık toza, çamura batmayacağız. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz. Rabbimiz devletimize zeval vermesin. "  
5 Mahalle Daha Asfalt Konforuna Kavuştu

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in il genelinde başlattığı asfalt hamlesiyle sorunlar çözüme kavuşuyor. Çalışmalar kapsamında, Ünye ilçesinde, nüfusun yoğun olduğu 5 mahalle yolu daha asfalt ile buluştu.

 

 

 

 

 

Türkiye’nin en zorlu coğrafyalarından birine sahip olan Ordu’da, ulaşıma yapılan yatırımlar sürüyor. İlçe merkezlerinde, altyapı, yol ve kaldırım çalışmalarını sürdüren Büyükşehir ekipleri, kırsal yol ağlarındaki mahalle ve grup yollarını da konforlu bir yapıya dönüştürüyor.

 

 

 

 

 

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerince yürütülen çalışmalarla gerek kent merkezlerinde gerekse mahalle yollarındaki birçok noktada yoğun bir mesai gerçekleştiriliyor. İl genelinde belirli bir program çerçevesinde gerçekleşen yatırımlarla, vatandaşlara konforlu bir ulaşımın kapıları aralanıyor.

 

 

 

 

 

12 KİLOMETRELİK YOL AĞININ 4 KİLOMETRELİK BÖLÜMÜ ASFALTLA BULUŞTU

 

 

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ünye ilçesinde nüfusun yoğun olduğu 5 mahallenin yolunu asfalta kavuşturmak için çalışma başlattı. Yapılan çalışma ile toplam 12 km’lik bir yol ağına sahip Erenyurt, Sarıhalil, Kaledibi, Gölceğiz ve Yüceler mahallelerinin Ünye merkeze bağlantısını sağlayan 12 km’lik yolun 4 km’lik bölümü emülsiyon asfaltla buluşturdu. Geriye kalan 8 km’lik bölümün tamamlanması için ekipler çalışmalarına devam ediyor.

 

 

 

 

 

BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR ETTİLER

 

 

 

Yollarının asfalta kavuşması nedeniyle, konforlu bir ulaşıma kavuştuklarını belirten yöre sakinleri, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e ve emeği geçenlere teşekkür ettiler.

 

 

 

 

 

Yıllardır hizmet beklediklerini belirten mahalle sakinleri yaptıkları açıklamada şu ifadelere yer verdiler:

 

 

 

"Bizlere desteğini hiç esirgemeyen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr.Mehmet Hilmi Güler’e çok teşekkür ediyoruz. Yıllardır hasretini çektiğimiz asfalt sonunda bizim de mahallemize geldi. Artık toza, çamura batmayacağız. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz. Rabbimiz devletimize zeval vermesin. "

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.