Ünye’de 5 okulun müdürü değişti

EĞİTİM 06.08.2018 - 16:16, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2397+ kez okundu.
 

Ünye’de 5 okulun müdürü değişti

Ünye'de okul müdürü olarak görev yapan ve 8 yıllık görev süresi dolan okul müdürlerinin yerine,atamalar yapıldı.
Ünye Milli Eğitim Müdürlüğü’nde okul müdürü olarak görev yapan ve 8 yıllık görev süresi dolan Ünye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Ünye Ticaret Borsası Uygulama Merkezi Müdürlüğü, Ünye Adnan Menderes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Ünye Meçhul Asker Ortaokulu olmak üzere Ünye’de 2 lise, 2 ortaokul ve 1 özel eğitim merkezi müdürleri değişti. Ünye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü’ne Ahmet Türköz, Ünye Ticaret Borsası Uygulama Merkezi Müdürlüğüne Ahmet Ali Tikenoğlu, Ünye Adnan Menderes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğüne İsa Ünel, Ünye Meçhul Asker Ortaokulu Müdürlüğüne Murat Yeşiltaş, Ünye Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğüne Salih Aydın, Ünye Fatih Meydan İlkokulu Müdürlüğüne Nurulah Kereci atandı.  
Ünye'de okul müdürü olarak görev yapan ve 8 yıllık görev süresi dolan okul müdürlerinin yerine,atamalar yapıldı.

Ünye Milli Eğitim Müdürlüğü’nde okul müdürü olarak görev yapan ve 8 yıllık görev süresi dolan Ünye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Ünye Ticaret Borsası Uygulama Merkezi Müdürlüğü, Ünye Adnan Menderes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Ünye Meçhul Asker Ortaokulu olmak üzere Ünye’de 2 lise, 2 ortaokul ve 1 özel eğitim merkezi müdürleri değişti.

Ünye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü’ne Ahmet Türköz, Ünye Ticaret Borsası Uygulama Merkezi Müdürlüğüne Ahmet Ali Tikenoğlu, Ünye Adnan Menderes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğüne İsa Ünel, Ünye Meçhul Asker Ortaokulu Müdürlüğüne Murat Yeşiltaş, Ünye Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğüne Salih Aydın, Ünye Fatih Meydan İlkokulu Müdürlüğüne Nurulah Kereci atandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.