Ünye bir değerini daha kaybetti.

YAŞAM 10.01.2021 - 18:06, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1684+ kez okundu.
 

Ünye bir değerini daha kaybetti.

Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğünde Daire Başkanı olarak görev yapan Ünye’li hemşerimiz Mustafa Küçük yakalandığı amansız hastalık nedeniyle 45 yaşında Hakkın rahmetine kavuştu.
Muhammet Sıddık Öz’ün damadı Ünye Hızarbaşıgünlük Mahallesinden Mustafa Küçük Hoca Ankara’da kanser tedavisi gördüğü hastanede vefat etti. Sağlık Bakanlığında Daire Başkanlığı yapan Mustafa Küçük bir yıla yakındır akciğer kanseri tedavisi görüyordu. Eşi Kuran Kursu Öğretmeni olan Mustafa Küçük biri tıp fakültesinde okuyan üç çocuk sahibi idi. Cenazesi Pazar ikindi namazına müteakip Hızarbaşıgünlük Mahallesinde aile kabristanlığında toprağa verilecek. Başta Samsun olmak üzere bir çok yerde öğretmenlik yapan Mustafa Küçük Samsun Anadolu Gençlik Derneği Şube Başkanlığı da yapmış uzun süre gençlerin yetişmesine öncülük etmişti.
Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğünde Daire Başkanı olarak görev yapan Ünye’li hemşerimiz Mustafa Küçük yakalandığı amansız hastalık nedeniyle 45 yaşında Hakkın rahmetine kavuştu.

Muhammet Sıddık Öz’ün damadı Ünye Hızarbaşıgünlük Mahallesinden Mustafa Küçük Hoca Ankara’da kanser tedavisi gördüğü hastanede vefat etti.

Sağlık Bakanlığında Daire Başkanlığı yapan Mustafa Küçük bir yıla yakındır akciğer kanseri tedavisi görüyordu.

Eşi Kuran Kursu Öğretmeni olan Mustafa Küçük biri tıp fakültesinde okuyan üç çocuk sahibi idi.

Cenazesi Pazar ikindi namazına müteakip Hızarbaşıgünlük Mahallesinde aile kabristanlığında toprağa verilecek.

Başta Samsun olmak üzere bir çok yerde öğretmenlik yapan Mustafa Küçük Samsun Anadolu Gençlik Derneği Şube Başkanlığı da yapmış uzun süre gençlerin yetişmesine öncülük etmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.