Ünye Belediyesinden Araç Parkına 2 Yeni Araç

BÖLGE GÜNDEMİ 14.01.2020 - 23:00, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2785+ kez okundu.
 

Ünye Belediyesinden Araç Parkına 2 Yeni Araç

Ünye Belediyesi ekonomik anlamda toparlanmaya devam ederken Ünye’nin ihtiyaçları noktasında çalışmalara devam ediyor.
  Ünye Belediyesi’nin yapmış olduğu ihtiyaç tepsitleri kapsamında belediye bünyesine bir greyder araç ve bir tane çöp aracı kazandırıldı. Kırsal alanlardaki çalışmaların daha hızlı ve kolay ilerleyebilmesi için gerekli olan greyder ile, çöp hizmetlerini yürütmek amacıyla bir çöp aracı bugün Ünye Meydanı’nda tanıtılarak belediye bünyesine kazandırıldı. Konuşmasında Ünye’ye hizmet etmek için bu araçların alındığını ve güzel hizmetlerin devam edeceğini belirten Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “2019 yılından 2020 yılına kadar geçen süreç içerisinde belediyemizin ekonomik anlamda toparlanmasını temin ederken, aynı zamanda ihtiyaçlarımız olan noktalarda da tespitlerimizi yaptık. Bu tespitlerle ilgili gerekli iş ve işlemleri yürüterek çok değerli büyüklerimizin destekleriyle birlikte 2 tane aracımızı Ünye Belediyesine kazandırdık. Bizim kırsalda yol ağımız 2180 km.’dir ve bu yol ağının tamamı beton olmadığına göre greyder burada çok önem arz etmektedir. Bizim bünyemizdeki 3 greyderden 2 tanesi 83-84 model, tamamen ömrünü tamamlamıştır. Elimizde sadece bir tane 9 yaşında olan var ve sadece bir araçla bu yolların bakımını yapmak kolay olmuyordu. Bizde işlerin daha hızlı ve verimli ilerleyebilmesi için kendi bütçemiz ve belediyeler birliğinin de katkısını alarak Ünye Belediyemize yeni bir greyder kazandırmış olduk. Aynı zamanda çöp hizmetlerini yürütmek ve her sahaya dokunmak adına çöp aracına ihtiyacımız vardı. Bir tane çöp aracımızı da Genel Başkan Vekilimizin, Milletvekillerimizin ve Dış İşleri Bakan Yardımcımızın destekleriyle envanterimize kazandırmış olduk. Çalışmasını yürüttüğümüz carmix diye ifade edilen bir makine var. Bu makine bulunduğu yerde kumu, çakılı alarak çimentoyla kararak, hazır beton santrali gibi mixerin içerisinde betonu oluşturuyor ve beton yapma işini kolaylaştırıp maliyetini düşürüyor. Bununla ilgili 600 bin lira gibi bir rakam ortaya çıktı. İnşallah bu makineyi de en uygun şartlarda belediyemize kazandırarak kırsaldaki beton yolların artması noktasında gayretli çalışma içerisinde olacağız. Araçlarımızın hayırlı olmasını diliyorum. Ünye’de güzel hizmetlere devam edeceğiz.”dedi.
Ünye Belediyesi ekonomik anlamda toparlanmaya devam ederken Ünye’nin ihtiyaçları noktasında çalışmalara devam ediyor.

 

Ünye Belediyesi’nin yapmış olduğu ihtiyaç tepsitleri kapsamında belediye bünyesine bir greyder araç ve bir tane çöp aracı kazandırıldı.

Kırsal alanlardaki çalışmaların daha hızlı ve kolay ilerleyebilmesi için gerekli olan greyder ile, çöp hizmetlerini yürütmek amacıyla bir çöp aracı bugün Ünye Meydanı’nda tanıtılarak belediye bünyesine kazandırıldı.

Konuşmasında Ünye’ye hizmet etmek için bu araçların alındığını ve güzel hizmetlerin devam edeceğini belirten Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “2019 yılından 2020 yılına kadar geçen süreç içerisinde belediyemizin ekonomik anlamda toparlanmasını temin ederken, aynı zamanda ihtiyaçlarımız olan noktalarda da tespitlerimizi yaptık. Bu tespitlerle ilgili gerekli iş ve işlemleri yürüterek çok değerli büyüklerimizin destekleriyle birlikte 2 tane aracımızı Ünye Belediyesine kazandırdık. Bizim kırsalda yol ağımız 2180 km.’dir ve bu yol ağının tamamı beton olmadığına göre greyder burada çok önem arz etmektedir. Bizim bünyemizdeki 3 greyderden 2 tanesi 83-84 model, tamamen ömrünü tamamlamıştır. Elimizde sadece bir tane 9 yaşında olan var ve sadece bir araçla bu yolların bakımını yapmak kolay olmuyordu. Bizde işlerin daha hızlı ve verimli ilerleyebilmesi için kendi bütçemiz ve belediyeler birliğinin de katkısını alarak Ünye Belediyemize yeni bir greyder kazandırmış olduk. Aynı zamanda çöp hizmetlerini yürütmek ve her sahaya dokunmak adına çöp aracına ihtiyacımız vardı. Bir tane çöp aracımızı da Genel Başkan Vekilimizin, Milletvekillerimizin ve Dış İşleri Bakan Yardımcımızın destekleriyle envanterimize kazandırmış olduk. Çalışmasını yürüttüğümüz carmix diye ifade edilen bir makine var. Bu makine bulunduğu yerde kumu, çakılı alarak çimentoyla kararak, hazır beton santrali gibi mixerin içerisinde betonu oluşturuyor ve beton yapma işini kolaylaştırıp maliyetini düşürüyor. Bununla ilgili 600 bin lira gibi bir rakam ortaya çıktı. İnşallah bu makineyi de en uygun şartlarda belediyemize kazandırarak kırsaldaki beton yolların artması noktasında gayretli çalışma içerisinde olacağız. Araçlarımızın hayırlı olmasını diliyorum. Ünye’de güzel hizmetlere devam edeceğiz.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.