Ünye Belediyesi’nden İmkânı Olmayan Öğrencilere Tablet Desteği

EĞİTİM 23.02.2021 - 22:44, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 5861+ kez okundu.
 

Ünye Belediyesi’nden İmkânı Olmayan Öğrencilere Tablet Desteği

Ünye Belediyesi Covid-19 pandemisi nedeniyle uzaktan devam eden eğitim öğretim hayatına katkı sunmak adına başta yetim ve öksüz olmak üzere imkânı olmayan 130 öğrenciye tablet desteğinde bulundu.
Ünye Belediyesi, maddi imkansızlıklar nedeniyle uzaktan eğitimden faydalanamayan ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenen 130 öğrenciye tablet hediye etti.   Özellikle yetim, öksüz ve maddi imkânı olmadığı için uzaktan eğitime erişemeyen çocukları için yürütülen proje kapsamında hazırlanan tabletler Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı tarafından İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz’e teslim edildi.       İlçe Milli Eğitim Müdürü Tokgöz, “Başkanımız Her İhtiyacımızda Yanımızda”     Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’nın her ihtiyaçlarında yanlarında olduğunu belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz, “Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi tedbirleri kapsamında geçen yıl Mart ayından itibaren eğitim öğretim faaliyetlerinin büyük bir bölümü uzaktan eğitim yolu ile gerçekleştirildi. Bu manada Sayın Ünye Belediye Başkanımız Hüseyin Tavlı’nın bizlere sunduğu bu destek bizler için kıymetli ve önemlidir. İnşallah bizler bu tabletleri öksüz, yetim ve maddi imkânları olmayan EBA’ya erişim sıkıntısı yaşayan öğrencilerimize okul müdürlerimiz vasıtası ile ulaştıracağız. Bizlere verdiği desteklerden dolayı ve her ihtiyacımızda yanımızda olduğu için Ünye Belediye Başkanımız Sn. Hüseyin Tavlı’ya teşekkür ediyorum.” dedi.   Başkan Tavlı, “Pandeminin İlk Gününden İtibaren Her Alanda Sahadayız”     Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 pandemisinin ilk gününden itibaren her alanda sahada olduklarını dile getiren Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı,  ise yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Bir yıldan bu yan tüm dünya ve ülkemiz pandemi ile mücadele etmektedir. Ülkemizde şükürler olsun pandemi süreci ile alakalı tüm gelişmiş ülkeler içerisinde en iyi sıralamada yer almaktadır. Bizler de Ünye Belediyesi olarak ilçemizde sürecin yönetilmesi noktasında maske dağıtımı, dezenfeksiyon çalışmaları, gıda yardımları gibi birçok alanda yoğun çalışmalar yürüttük ve aynı şekilde yürütmeye devam ediyoruz. Özellikle Milli Eğitim Bakanlığımız pandemi nedeniyle çocuklarımızın okullarından uzak kaldığı bu süreçte eğitimden yoksun kalmamaları için uzaktan eğitim ile ilgili yapılması gereken tüm altyapı ve çalışmaları hızlı bir şekilde tamamladı. Pandemi sürecinin başarılı bir şekilde geçirilmesi için ciddi emek sarf eden başta sağlık çalışanlarımız olmak üzere sahada olan herkese sonsuz şükranlarımızı sunuyorum. Yine bu süreçte TRT EBA Eğitim kanalları ve internet üzerinden eğitim öğretim sürdürülürken bir şekilde uzaktan eğitime erişemeyen ve tablet ihtiyacı olan öğrencilerimiz vardı. Milli Eğitim Müdürlüğümüz üzerinden belirlenen başta yetim ve öksüz olmak üzere maddi imkânı olmayan çocuklarımıza yanlarında olmak adına üzerimize düşen görevi yapmakla ilgili çalışmalarımızı yürüttük ve 130 adet tableti Milli Eğitim Müdürlüğümüze teslim etmiş bulunmaktayız. Bu kapsamda özellikle iş adamlarımıza ve maddi imkânı bulunan vatandaşlarımıza destek olmaları çağrısında bulunmak istiyor, tüm öğrencilerimize eğitim hayatlarında başarılar diliyorum.”     
Ünye Belediyesi Covid-19 pandemisi nedeniyle uzaktan devam eden eğitim öğretim hayatına katkı sunmak adına başta yetim ve öksüz olmak üzere imkânı olmayan 130 öğrenciye tablet desteğinde bulundu.

Ünye Belediyesi, maddi imkansızlıklar nedeniyle uzaktan eğitimden faydalanamayan ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenen 130 öğrenciye tablet hediye etti.

 

Özellikle yetim, öksüz ve maddi imkânı olmadığı için uzaktan eğitime erişemeyen çocukları için yürütülen proje kapsamında hazırlanan tabletler Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı tarafından İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz’e teslim edildi.

 

 

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Tokgöz, “Başkanımız Her İhtiyacımızda Yanımızda”

 

 

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’nın her ihtiyaçlarında yanlarında olduğunu belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz, “Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi tedbirleri kapsamında geçen yıl Mart ayından itibaren eğitim öğretim faaliyetlerinin büyük bir bölümü uzaktan eğitim yolu ile gerçekleştirildi. Bu manada Sayın Ünye Belediye Başkanımız Hüseyin Tavlı’nın bizlere sunduğu bu destek bizler için kıymetli ve önemlidir. İnşallah bizler bu tabletleri öksüz, yetim ve maddi imkânları olmayan EBA’ya erişim sıkıntısı yaşayan öğrencilerimize okul müdürlerimiz vasıtası ile ulaştıracağız. Bizlere verdiği desteklerden dolayı ve her ihtiyacımızda yanımızda olduğu için Ünye Belediye Başkanımız Sn. Hüseyin Tavlı’ya teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Başkan Tavlı, “Pandeminin İlk Gününden İtibaren Her Alanda Sahadayız”

 

 

Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 pandemisinin ilk gününden itibaren her alanda sahada olduklarını dile getiren Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı,  ise yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Bir yıldan bu yan tüm dünya ve ülkemiz pandemi ile mücadele etmektedir. Ülkemizde şükürler olsun pandemi süreci ile alakalı tüm gelişmiş ülkeler içerisinde en iyi sıralamada yer almaktadır. Bizler de Ünye Belediyesi olarak ilçemizde sürecin yönetilmesi noktasında maske dağıtımı, dezenfeksiyon çalışmaları, gıda yardımları gibi birçok alanda yoğun çalışmalar yürüttük ve aynı şekilde yürütmeye devam ediyoruz. Özellikle Milli Eğitim Bakanlığımız pandemi nedeniyle çocuklarımızın okullarından uzak kaldığı bu süreçte eğitimden yoksun kalmamaları için uzaktan eğitim ile ilgili yapılması gereken tüm altyapı ve çalışmaları hızlı bir şekilde tamamladı. Pandemi sürecinin başarılı bir şekilde geçirilmesi için ciddi emek sarf eden başta sağlık çalışanlarımız olmak üzere sahada olan herkese sonsuz şükranlarımızı sunuyorum. Yine bu süreçte TRT EBA Eğitim kanalları ve internet üzerinden eğitim öğretim sürdürülürken bir şekilde uzaktan eğitime erişemeyen ve tablet ihtiyacı olan öğrencilerimiz vardı. Milli Eğitim Müdürlüğümüz üzerinden belirlenen başta yetim ve öksüz olmak üzere maddi imkânı olmayan çocuklarımıza yanlarında olmak adına üzerimize düşen görevi yapmakla ilgili çalışmalarımızı yürüttük ve 130 adet tableti Milli Eğitim Müdürlüğümüze teslim etmiş bulunmaktayız. Bu kapsamda özellikle iş adamlarımıza ve maddi imkânı bulunan vatandaşlarımıza destek olmaları çağrısında bulunmak istiyor, tüm öğrencilerimize eğitim hayatlarında başarılar diliyorum.” 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.