Ünye Belediyesi Kent Orkestrasından Muhteşem Konser

SANAT 20.03.2021 - 01:08, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1866+ kez okundu.
 

Ünye Belediyesi Kent Orkestrasından Muhteşem Konser

Ünye Belediyesi Kent Orkestrası 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla muhteşem bir konsere imza attı.
Ünye Belediyesi tarafından kurulan ve müzik öğretmenleri ile eğitmenlerinden oluşan Kent Orkestrası kurulduğu günden bu yana ortaya koyduğu çalışmalarla beğeni topluyor.   Her hafta farklı konu ve müzik konseptleri ile Ünye Belediyesi sosyal medya hesaplarından canlı ayında izleyici ile buluşan Kent Orkestrası repertuvar çeşitliliği ve profesyonelliği ile göz dolduruyor.   Ünye Belediyesi Kent Orkestrası 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma günü dolayısıyla bu kez de kahramanlık türkülerinin yer aldığı bir repertuar ile izleyicilere hitap etti.   Şu ana kadar gerçekleştirdiği konserlerle yaklaşık 100 bin kişiye ulaşan yayınlar bu özel konserle bir kez daha taçlandı.   Sosyal medya üzerinden yaklaşık 25 bin kişinin izlediği canlı performansa çok sayıda tebrik ve teşekkür mesajı da geldi.   Canlı yayında gerçekleştirilen muhteşem kahramanlık türkülerinin yer aldığı yayında anlık olarak Çanakkale Savaşlarında çekilen gerçek görüntüler de yer aldı.   Bu özel konser Ünye Belediyesi ve Ünye Kaymakamlığı sosyal medya hesaplarından ortak olarak yayınlandı.  
Ünye Belediyesi Kent Orkestrası 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla muhteşem bir konsere imza attı.

Ünye Belediyesi tarafından kurulan ve müzik öğretmenleri ile eğitmenlerinden oluşan Kent Orkestrası kurulduğu günden bu yana ortaya koyduğu çalışmalarla beğeni topluyor.

 

Her hafta farklı konu ve müzik konseptleri ile Ünye Belediyesi sosyal medya hesaplarından canlı ayında izleyici ile buluşan Kent Orkestrası repertuvar çeşitliliği ve profesyonelliği ile göz dolduruyor.

 

Ünye Belediyesi Kent Orkestrası 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma günü dolayısıyla bu kez de kahramanlık türkülerinin yer aldığı bir repertuar ile izleyicilere hitap etti.

 

Şu ana kadar gerçekleştirdiği konserlerle yaklaşık 100 bin kişiye ulaşan yayınlar bu özel konserle bir kez daha taçlandı.

 

Sosyal medya üzerinden yaklaşık 25 bin kişinin izlediği canlı performansa çok sayıda tebrik ve teşekkür mesajı da geldi.

 

Canlı yayında gerçekleştirilen muhteşem kahramanlık türkülerinin yer aldığı yayında anlık olarak Çanakkale Savaşlarında çekilen gerçek görüntüler de yer aldı.

 

Bu özel konser Ünye Belediyesi ve Ünye Kaymakamlığı sosyal medya hesaplarından ortak olarak yayınlandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.