“Ünye 1957 Spor iddiasından bir şey kaybetmedi”

SPOR 13.11.2018 - 23:24, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1201+ kez okundu.
 

“Ünye 1957 Spor iddiasından bir şey kaybetmedi”

Ünye 1957 Spor Basın Sözcüsü Erhan Eren, “Lig bizim için devam ediyor ve iddiamızda herhangi bir şey kaybetmedik.” diyerek Ünye 1957 Spor’un ligde mücadelesini sürdürdüğünü söyledi.
Spor Toto Bal Ligi 4. Grup 8. Hafta karşılaşmasında Safranbolu Belediyespor ile deplasmanda karşı karşıya gelen Ünye 1957 Spor rakibini 3-0 mağlup etti. Ünye 1957 spor Basın Sözcüsü Erhan Eren, gazetemiz özel yaptığı açıklamada, maçın değerlendirmesini yaptı. Eren, Safranbolu deplasmanından galibiyetle dönmenin sevindirici olduğunu söyledi. -“Galibiyetten mağlubiyete giden skor bizi oldukça üzdü”- Yozgat maçında galipken mağlup duruma düşmelerinin kendilerini üzdüğünü ifade eden Eren, “Yozgatspor karşılaşması bizim için çok kötü geçti. 2-0’lık galibiyetten 3-2’lik mağlubiyete giden skor bizi oldukça üzdü. Bu karşılaşma ise BAY haftası öncesinde ki son karşılaşmaydı. BAY öncesinde ki karşılaşmalar zordur ve beklemediğimiz bir mağlubiyetle karşı karşıya kaldık. BAY haftası sonrası karşılaşmalar da zordur. Safranbolu bizim için uzak bir deplasmandı. Safranbolu’dan 3 puanla dönmek bizim için önemliydi. Bu maçtan kayıpsız geçmek sevindirici oldu.” dedi. -“Eksiklerimiz vardı”- Safranbolu maçında eksiklerine rağmen güzel bir galibiyet aldıklarını belirten Eren, “Karşılaşma güzel bir havada ve güven saha koşulları altında oynandı. Maçın başından sonuna baskılı oynadığımız bir karşılaşmaydı. Kadro eksiklerimiz cezalı ve sakatlarımız ki orta sahada ki 3 önemli ismimiz Muhammet Kaan Dönmezer, Muhammet Akdeniz ve Bahri Çiçek’ten yoksun bir kadro ile çıktığımız bir karşılaşmaydı. Eksiklere rağmen güzel bir galibiyet aldık. Bu hafta itibariyle Bahri’nin cezası tamamlandı. Kendi saha ve seyircimizin önünde Kastamonu ile karşı karşıya geleceğiz. Bu maçta Muhammet Kaan Dönmezer ve Muhammet Akdeniz bizimle olmayacaklar. Bu haftayı da inşallah kayıpsız geçersek bir sonra oynanacak olan Havza deplasmanında sakatı ve cezalısı olmayan ideal kadromuzla sahada olacağız.”diye konuştu. -“Sonsuza kadar galip gelen hiçbir takım yoktur”- 7 maçlık periyodu 1 mağlubiyet, 1 beraberlik ve 5 galibiyetle tamamladıklarını ifade eden Eren, iddialarından hiçbir şey kaybetmediklerini belirterek şöyle konuştu:   “Bundan sonra ki süreçte 5’te 5 hedefiyle lige devam edeceğiz. İnşallah bu hedefimizi gerçekleştirdiğimizde ligin ilk yarısını lider ya da lideri takip eder pozisyonda 2. sırada tamamlamak istiyoruz.  Hemşerilerimiz takımlarına sahip çıksınlar, demoralize olmasınlar. Ünye 1957 Spor bugüne kadar 7 maç oynadı. 1 mağlubiyet aldık, 1 beraberlik ve 5 maçı galibiyetle tamamladık. Bu şekilde baktığımızda 1957 Spor hedefinden uzaklaşmamıştır. Rakibimizin bu dönem içerisinde art arda galibiyetler alması belki bizi demoralize etti. Ama sonsuza kadar galip gelen hiçbir takım yoktur. Bu manada baktığımızda lig bizim için devam ediyor ve iddiamızda herhangi bir şey kaybetmedik. Pazar günü oynayacağımız Kastamonu karşılaşmasında tüm taraftarlarımızı tribünde görmek istiyorum.”
Ünye 1957 Spor Basın Sözcüsü Erhan Eren, “Lig bizim için devam ediyor ve iddiamızda herhangi bir şey kaybetmedik.” diyerek Ünye 1957 Spor’un ligde mücadelesini sürdürdüğünü söyledi.

Spor Toto Bal Ligi 4. Grup 8. Hafta karşılaşmasında Safranbolu Belediyespor ile deplasmanda karşı karşıya gelen Ünye 1957 Spor rakibini 3-0 mağlup etti.

Ünye 1957 spor Basın Sözcüsü Erhan Eren, gazetemiz özel yaptığı açıklamada, maçın değerlendirmesini yaptı.

Eren, Safranbolu deplasmanından galibiyetle dönmenin sevindirici olduğunu söyledi.

-“Galibiyetten mağlubiyete giden skor bizi oldukça üzdü”-

Yozgat maçında galipken mağlup duruma düşmelerinin kendilerini üzdüğünü ifade eden Eren, “Yozgatspor karşılaşması bizim için çok kötü geçti. 2-0’lık galibiyetten 3-2’lik mağlubiyete giden skor bizi oldukça üzdü. Bu karşılaşma ise BAY haftası öncesinde ki son karşılaşmaydı. BAY öncesinde ki karşılaşmalar zordur ve beklemediğimiz bir mağlubiyetle karşı karşıya kaldık. BAY haftası sonrası karşılaşmalar da zordur. Safranbolu bizim için uzak bir deplasmandı. Safranbolu’dan 3 puanla dönmek bizim için önemliydi. Bu maçtan kayıpsız geçmek sevindirici oldu.” dedi.

-“Eksiklerimiz vardı”-

Safranbolu maçında eksiklerine rağmen güzel bir galibiyet aldıklarını belirten Eren, “Karşılaşma güzel bir havada ve güven saha koşulları altında oynandı. Maçın başından sonuna baskılı oynadığımız bir karşılaşmaydı. Kadro eksiklerimiz cezalı ve sakatlarımız ki orta sahada ki 3 önemli ismimiz Muhammet Kaan Dönmezer, Muhammet Akdeniz ve Bahri Çiçek’ten yoksun bir kadro ile çıktığımız bir karşılaşmaydı. Eksiklere rağmen güzel bir galibiyet aldık. Bu hafta itibariyle Bahri’nin cezası tamamlandı. Kendi saha ve seyircimizin önünde Kastamonu ile karşı karşıya geleceğiz. Bu maçta Muhammet Kaan Dönmezer ve Muhammet Akdeniz bizimle olmayacaklar. Bu haftayı da inşallah kayıpsız geçersek bir sonra oynanacak olan Havza deplasmanında sakatı ve cezalısı olmayan ideal kadromuzla sahada olacağız.”diye konuştu.

-“Sonsuza kadar galip gelen hiçbir takım yoktur”-

7 maçlık periyodu 1 mağlubiyet, 1 beraberlik ve 5 galibiyetle tamamladıklarını ifade eden Eren, iddialarından hiçbir şey kaybetmediklerini belirterek şöyle konuştu:

 

“Bundan sonra ki süreçte 5’te 5 hedefiyle lige devam edeceğiz. İnşallah bu hedefimizi gerçekleştirdiğimizde ligin ilk yarısını lider ya da lideri takip eder pozisyonda 2. sırada tamamlamak istiyoruz.  Hemşerilerimiz takımlarına sahip çıksınlar, demoralize olmasınlar. Ünye 1957 Spor bugüne kadar 7 maç oynadı. 1 mağlubiyet aldık, 1 beraberlik ve 5 maçı galibiyetle tamamladık. Bu şekilde baktığımızda 1957 Spor hedefinden uzaklaşmamıştır. Rakibimizin bu dönem içerisinde art arda galibiyetler alması belki bizi demoralize etti. Ama sonsuza kadar galip gelen hiçbir takım yoktur. Bu manada baktığımızda lig bizim için devam ediyor ve iddiamızda herhangi bir şey kaybetmedik. Pazar günü oynayacağımız Kastamonu karşılaşmasında tüm taraftarlarımızı tribünde görmek istiyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.