Ünye 1957 Spor da kongre zamanı

SPOR 15.10.2020 - 15:42, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1627+ kez okundu.
 

Ünye 1957 Spor da kongre zamanı

Ahmet Yıldıran yönetiminin görevi bırakmasının ardından alınan kongre kararı ile yarın lig öncesi yeşil-beyazlı kulübün kaderi belli olacak.
Başkan Ahmet Yıldıran,olağan genel kurul öncesi yapmış olduğu açıklamalda,”Şu kesin bilinmeli ki Ünye 1957 spor yönetimi olarak bizler kesinlikle yönetime aday değiliz.Yarın göreve talip olan arkadaşlara destek olacağız ve şimdiden kendilerini kutluyoruz . Daha önceden Ünye sanayi ve Ticaret odası’nda yapılacağı açıklanan kongremiz iç işleri bakanlığının talimatı ile iptal edilmiştir. Acil durum neticesinde kongremizin yeri Atatürk parkı sosyal tesisleri olarak değiştirilmiştir. 16 Ekim Cuma günü saat 17’de Atatürk parkı’nda yapılacak olan genel kurul toplantısına tüm halkımızı davet ediyorum”dedi
Ahmet Yıldıran yönetiminin görevi bırakmasının ardından alınan kongre kararı ile yarın lig öncesi yeşil-beyazlı kulübün kaderi belli olacak.

Başkan Ahmet Yıldıran,olağan genel kurul öncesi yapmış olduğu açıklamalda,”Şu kesin bilinmeli ki Ünye 1957 spor yönetimi olarak bizler kesinlikle yönetime aday değiliz.Yarın göreve talip olan arkadaşlara destek olacağız ve şimdiden kendilerini kutluyoruz .

Daha önceden Ünye sanayi ve Ticaret odası’nda yapılacağı açıklanan kongremiz iç işleri bakanlığının talimatı ile iptal edilmiştir.

Acil durum neticesinde kongremizin yeri Atatürk parkı sosyal tesisleri olarak değiştirilmiştir. 16 Ekim Cuma günü saat 17’de Atatürk parkı’nda yapılacak olan genel kurul toplantısına tüm halkımızı davet ediyorum”dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.