Ünye 1957 Spor-Altınordu Belediyespor maçı cumartesi

SPOR 18.01.2019 - 10:55, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1690+ kez okundu.
 

Ünye 1957 Spor-Altınordu Belediyespor maçı cumartesi

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig'de ikinci devre hafta sonu oynanacak maçlarla başlayacak. Ünye 1957 Spor, 2. yarının ilk maçında, 19 Ocak Cumartesi günü Altınordu Belediyespor’u konuk edecek.
BAL 4. Grup'ta ilk devreyi 2. sırada bitiren Ünye 1957 Spor, ikinci yarının ilk maçında Altınordu Belediyespor'u Ünye Şehir Stadı'nda konuk edecek. Mücadele yapılan değişiklikle 19 Ocak Cumartesi günü saat 14.00'te oynanacak. Pazar günü Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ilimizi ziyaret edecek olması nedeniyle Pazar günü oynanacağı açıklanan müsabakanın cumartesi günü oynanmasına karar verildi. Emniyet tedbirleri gereği alınan karar sonrası yeşil-beyazlılar maç için son hazırlıklarına devam ediyor. -Çağlar Çakır ile yeniden- Puan tablosunda 29 puanla 2. sırada bulunan Ünye 1957 Spor, son anda kurduğu kadrosu ile Altınordu Belediyespor'u Ünye Şehir Stadı'nda konuk edecek. Teknik Sorumlu Çağlar Çakır'ın uzun bir aradan son sahalara dönüşü olacak maçta tek hedef galibiyet olacak. Grupta 20 puanla 6. sırada bulunan Altınordu Belediyespor ile ligin ilk devresinde oynanan maçı Ünye 1957 Spor, 3-1 kazanmıştı. -Son anda toplandılar- Yönetimsel sorunu çözen Ünye 1957 Spor, son anda geri çağırdığı oyuncuları Ahmet Balcancı, Ali Yakup, Aydın Çetin, Devran Çamurdaş, Emre Açıkgöz, Erkan Kestir, kaleci Mustafa Talha Özbay, Reha Yaylı, Abdullah Çiçek, Bahri Çiçek, Selçuk İlkan Yanık,  ve alt yapıdan Bedirhan Kurt, Ahmet Fergan Karayiğit, Seyitcem Gökberk Karagöz ile yeni transfer oyuncularıyla salı günü başladığı antrenmanlarına 16 Ocak Çarşamba günü çift çalışmayla devam etti. Sabah halı sahada bir çalışma yapan Ünye 1957 Spor, öğleden sonra da Ünye Şehir Stadı'nda çalıştı. -Caner Çolak gol krallığı yarışında!- Bugün zorlu maç öncesi son provasını yapan Ünye 1957 Spor, yarında ter antrenmanı yaparak maç saatini beklemeye başlayacak. Ligin ilk haftasında deplasmanda oynanan maçı Ünye 1957 Spor 3-1 kazanmış, maçta golleri Reha Yaylı ve İlker Ataseven (2) kaydetmişti. Altınordu Belediyespor'un maçtaki tek golünü kaydeden Caner Çolak grupta şu ana kadar 12 maçta 12 gol atma başarısı gösterdi. -Altınordu deplasman fatihi ama Ünye kapalı kutu!- Bu sezon ligin ilk devresinde oynadığı 12 maçın 6'sını kazanan Altınordu Belediyespor, kendi sahasında 1 kez kazanırken deplasmanda ise 5 kez kazandı. İlk devre deplasman ordusu olarak anılan Altınordu Belediyespor'un bu başarısına karşılık Ünye 1957 Spor ise kendi sahasında oynadığı 4 maçı kazanırken 1 beraberlik ve 1 yenilgi aldı. Kendi sahasında sadece lider Yozgatspor 1959 FK'ya kaybeden yeşil-beyazlılar yeni kurulan kadrosuna ve antrenman eksiğine rağmen maçı kazanmak için sahaya çıkacak. Yeni kadrosu ile ne yapabileceği şimdiden kestirilemeyen Ünye 1957 Spor tam bir kapalı kutu durumda. Tecrübeli isimlerini kadrosunda tutmayı başaran yeşil-beyazlılarda takıma yeni katılan oyuncuların performansı bu maçta belirleyici olacak.
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig'de ikinci devre hafta sonu oynanacak maçlarla başlayacak. Ünye 1957 Spor, 2. yarının ilk maçında, 19 Ocak Cumartesi günü Altınordu Belediyespor’u konuk edecek.

BAL 4. Grup'ta ilk devreyi 2. sırada bitiren Ünye 1957 Spor, ikinci yarının ilk maçında Altınordu Belediyespor'u Ünye Şehir Stadı'nda konuk edecek. Mücadele yapılan değişiklikle 19 Ocak Cumartesi günü saat 14.00'te oynanacak.

Pazar günü Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ilimizi ziyaret edecek olması nedeniyle Pazar günü oynanacağı açıklanan müsabakanın cumartesi günü oynanmasına karar verildi. Emniyet tedbirleri gereği alınan karar sonrası yeşil-beyazlılar maç için son hazırlıklarına devam ediyor.

-Çağlar Çakır ile yeniden-

Puan tablosunda 29 puanla 2. sırada bulunan Ünye 1957 Spor, son anda kurduğu kadrosu ile Altınordu Belediyespor'u Ünye Şehir Stadı'nda konuk edecek. Teknik Sorumlu Çağlar Çakır'ın uzun bir aradan son sahalara dönüşü olacak maçta tek hedef galibiyet olacak. Grupta 20 puanla 6. sırada bulunan Altınordu Belediyespor ile ligin ilk devresinde oynanan maçı Ünye 1957 Spor, 3-1 kazanmıştı.

-Son anda toplandılar-

Yönetimsel sorunu çözen Ünye 1957 Spor, son anda geri çağırdığı oyuncuları Ahmet Balcancı, Ali Yakup, Aydın Çetin, Devran Çamurdaş, Emre Açıkgöz, Erkan Kestir, kaleci Mustafa Talha Özbay, Reha Yaylı, Abdullah Çiçek, Bahri Çiçek, Selçuk İlkan Yanık,  ve alt yapıdan Bedirhan Kurt, Ahmet Fergan Karayiğit, Seyitcem Gökberk Karagöz ile yeni transfer oyuncularıyla salı günü başladığı antrenmanlarına 16 Ocak Çarşamba günü çift çalışmayla devam etti. Sabah halı sahada bir çalışma yapan Ünye 1957 Spor, öğleden sonra da Ünye Şehir Stadı'nda çalıştı.

-Caner Çolak gol krallığı yarışında!-

Bugün zorlu maç öncesi son provasını yapan Ünye 1957 Spor, yarında ter antrenmanı yaparak maç saatini beklemeye başlayacak. Ligin ilk haftasında deplasmanda oynanan maçı Ünye 1957 Spor 3-1 kazanmış, maçta golleri Reha Yaylı ve İlker Ataseven (2) kaydetmişti. Altınordu Belediyespor'un maçtaki tek golünü kaydeden Caner Çolak grupta şu ana kadar 12 maçta 12 gol atma başarısı gösterdi.

-Altınordu deplasman fatihi ama Ünye kapalı kutu!-

Bu sezon ligin ilk devresinde oynadığı 12 maçın 6'sını kazanan Altınordu Belediyespor, kendi sahasında 1 kez kazanırken deplasmanda ise 5 kez kazandı. İlk devre deplasman ordusu olarak anılan Altınordu Belediyespor'un bu başarısına karşılık Ünye 1957 Spor ise kendi sahasında oynadığı 4 maçı kazanırken 1 beraberlik ve 1 yenilgi aldı. Kendi sahasında sadece lider Yozgatspor 1959 FK'ya kaybeden yeşil-beyazlılar yeni kurulan kadrosuna ve antrenman eksiğine rağmen maçı kazanmak için sahaya çıkacak. Yeni kadrosu ile ne yapabileceği şimdiden kestirilemeyen Ünye 1957 Spor tam bir kapalı kutu durumda. Tecrübeli isimlerini kadrosunda tutmayı başaran yeşil-beyazlılarda takıma yeni katılan oyuncuların performansı bu maçta belirleyici olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.