Ünye 1957 Spor, affetmedi! 2-1

SPOR 20.11.2018 - 11:09, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 892+ kez okundu.
 

Ünye 1957 Spor, affetmedi! 2-1

Ünye 1957 Spor, kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettiği Kastamonu Özel İdare Köy Hizmetlerispor'u ikinci yarıda kaydettiği gollerle 2-1 mağlup ederek haftayı 3 punal kapattı.
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) sezon başında şampiyonluk kadrosu kuran takımlar birer birer iddialarından uzaklaşırken Yozgatspor 1959 FK ile girdiği yarışı devam ettiren Ünye 1957 Spor, konuğu Kastamonu Özel İdare Köy Hizmetlerispor'u ikinci yarıda kaydettiği gollerle 2-1 mağlup ederek ikinci sıradan şampiyonluk iddiasını sürdürmeye devam etti. Geçtiğimiz hafta deplasmanda kazanarak yoluna devam eden Ünye 1957 Spor, bay haftasından sonra kazanma geleneğini Kastamonu temsilcisi karşısında da sürdürdü. Ünye Şehir Stadı'dan oynanan maça Erman Sarı, Erkan Kestir, Emre Açıkgöz, Kaan Yüksel, Vehbi Furkan Yıldırım, Bahri Çiçek, Aydın Çetin, Gökhan Karataş, İlker Ataseven, Ndong Meye Laurys on biri ile başlayan yeşil-beyazlılar ilk dakikalardan itibaren oyunu kontrol etmeyi başardı ve rakip alanda gol aradı. Mücadelenin 15.dakikasında gelişen atakta Kaan Yüksel sağdan ceza sahası içine yerden sert vuruşu uzak köşeden filelerle buluştu ancak maçın 2. yardımcı hakemi bu pozisyonda kime ofsayt bayrağı kaldırdığına kimse anlam veremedi ve gol geçersiz sayıldı. 23. dakikada bu sefer Ndong Meye Laurys'in ceza sahası içinde vuruşunda top filelere gitti ancak yine yardımcı hakemin ofsayt bayrağı bu golü de geçersiz kıldı. Maçın 41. dakikasında Ali Yakup altı pas içinden iki kez vurdu, kaleci iki pozisyonda da kalesinde golü önleyen isim oldu. İlk yarıda gol sesi çıkmayınca her iki takım soyunma odasına golsüz eşitlikle girdi. Mücadelenin ikinci yarısına Ünye 1957 Spor, Erkan Kestir'in golüyle başladı. Sağ taraftan kullanılan serbest atışta arka direğe gelen topu iyi takip eden Erkan Kestir'in vuruşunda top filelere gidince Ünye 1957 Spor, 1-0 öne geçti. Üstünlük golünün ardından ikinci gol için bastıran yeşil-beyazlılar 56.dakikada Ndong Meye Laurys'in vuruşunda skoru 2-0 yaptı. Rakip savunmanın sol tarafındaki boşluğu çabuk geçen İlker Ataseven yerden ortasında Ndong Meye'ye sadece dokunmak kaldı ve Ünye 1957 Spor üstünlük sayısını 2'ye çıkarttı. Ender gelişen Kastamonu Özel İdare Köy Hizmetleri atağında ceza sahası dışından Muratcan Yayla'nın sert vuruşu filelere gittiğinde dakika 70'i gösteriyordu ve konuk takım maçtaki tek sayısını kaydetmiş oldu. Maçın kalan dakikalarında konuk takım beraberlik ararken Ünye 1957 Spor, biraz daha kontrollü oyuna dönerek ani ataklarla üçüncü golü aradı ancak kalan dakikalarda başka gol olmayınca maçı kazanan taraf Ünye 1957 Spor oldu.   Ünye 1957 Spor bu skorla grupta 6. galibiyetini elde ederken puanını da 19'a yükseltti ve ikinci sıradaki yerini korudu. Yeşil-beyazlılar 10. hafta mücadelesinde gelecek hafta deplasmanda Havza Belediyespor'a konuk olacak.
Ünye 1957 Spor, kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettiği Kastamonu Özel İdare Köy Hizmetlerispor'u ikinci yarıda kaydettiği gollerle 2-1 mağlup ederek haftayı 3 punal kapattı.

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) sezon başında şampiyonluk kadrosu kuran takımlar birer birer iddialarından uzaklaşırken Yozgatspor 1959 FK ile girdiği yarışı devam ettiren Ünye 1957 Spor, konuğu Kastamonu Özel İdare Köy Hizmetlerispor'u ikinci yarıda kaydettiği gollerle 2-1 mağlup ederek ikinci sıradan şampiyonluk iddiasını sürdürmeye devam etti.

Geçtiğimiz hafta deplasmanda kazanarak yoluna devam eden Ünye 1957 Spor, bay haftasından sonra kazanma geleneğini Kastamonu temsilcisi karşısında da sürdürdü. Ünye Şehir Stadı'dan oynanan maça Erman Sarı, Erkan Kestir, Emre Açıkgöz, Kaan Yüksel, Vehbi Furkan Yıldırım, Bahri Çiçek, Aydın Çetin, Gökhan Karataş, İlker Ataseven, Ndong Meye Laurys on biri ile başlayan yeşil-beyazlılar ilk dakikalardan itibaren oyunu kontrol etmeyi başardı ve rakip alanda gol aradı.

Mücadelenin 15.dakikasında gelişen atakta Kaan Yüksel sağdan ceza sahası içine yerden sert vuruşu uzak köşeden filelerle buluştu ancak maçın 2. yardımcı hakemi bu pozisyonda kime ofsayt bayrağı kaldırdığına kimse anlam veremedi ve gol geçersiz sayıldı. 23. dakikada bu sefer Ndong Meye Laurys'in ceza sahası içinde vuruşunda top filelere gitti ancak yine yardımcı hakemin ofsayt bayrağı bu golü de geçersiz kıldı.

Maçın 41. dakikasında Ali Yakup altı pas içinden iki kez vurdu, kaleci iki pozisyonda da kalesinde golü önleyen isim oldu. İlk yarıda gol sesi çıkmayınca her iki takım soyunma odasına golsüz eşitlikle girdi.

Mücadelenin ikinci yarısına Ünye 1957 Spor, Erkan Kestir'in golüyle başladı. Sağ taraftan kullanılan serbest atışta arka direğe gelen topu iyi takip eden Erkan Kestir'in vuruşunda top filelere gidince Ünye 1957 Spor, 1-0 öne geçti. Üstünlük golünün ardından ikinci gol için bastıran yeşil-beyazlılar 56.dakikada Ndong Meye Laurys'in vuruşunda skoru 2-0 yaptı. Rakip savunmanın sol tarafındaki boşluğu çabuk geçen İlker Ataseven yerden ortasında Ndong Meye'ye sadece dokunmak kaldı ve Ünye 1957 Spor üstünlük sayısını 2'ye çıkarttı.

Ender gelişen Kastamonu Özel İdare Köy Hizmetleri atağında ceza sahası dışından Muratcan Yayla'nın sert vuruşu filelere gittiğinde dakika 70'i gösteriyordu ve konuk takım maçtaki tek sayısını kaydetmiş oldu.

Maçın kalan dakikalarında konuk takım beraberlik ararken Ünye 1957 Spor, biraz daha kontrollü oyuna dönerek ani ataklarla üçüncü golü aradı ancak kalan dakikalarda başka gol olmayınca maçı kazanan taraf Ünye 1957 Spor oldu.

 

Ünye 1957 Spor bu skorla grupta 6. galibiyetini elde ederken puanını da 19'a yükseltti ve ikinci sıradaki yerini korudu. Yeşil-beyazlılar 10. hafta mücadelesinde gelecek hafta deplasmanda Havza Belediyespor'a konuk olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.