ÜNBEGDER, Sabancı Çocuk Yuvası’ndan milli takıma sporcu yetiştirecek

EĞİTİM 04.06.2018 - 23:48, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2371+ kez okundu.
 

ÜNBEGDER, Sabancı Çocuk Yuvası’ndan milli takıma sporcu yetiştirecek

Ünye Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Nihat Yerlikaya, Ünye Sabancı Çocuk Yuvası’ndan 16, Sevgi evlerinden ise 8 çocuğa okçuluk eğitimi verdiklerini söyledi.
Ünye Bedensel Engelliler, Gençlik ve Spor Kulübü (ÜNBEGDER), yuva çocuklarından milli takıma sporcu yetiştirecek. ÜNBEGDER Başkanı Nihat Yerlikaya, gazetemize yaptığı özel açıklamada, toplumda bu tür yara almış çocukların olduğuna ve onlara destek olunması gerektiğine dikkat çekerek, yuva çocuklarından milli takım düzeyinde sporcu yetiştireceklerini söyledi. -“Amacımız çocukları hayatın içinde tutmak”- Yaşamları sırasında bir şekilde yara almış olan yuva çocuklarını hayatın içinde tutmak istediklerini ifade eden Yerlikaya, yapılan çalışmalar sonucunda güzel neticeler aldıklarını belirterek şöyle konuştu: “Ünye Sabancı Çocuk Yuvası yetkilileri kulübümüzü ziyaret etmişlerdi ve istişarelerde bulunmuştuk. Sonrasında Ünye Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü olarak öğrencilerimizi kulübümüze davete ettik ve okçuluğu anlattık ve çok sevdiler. 16 öğrencimizle okçuluğa başladık. İnşallah bu çocuklardan güzel sporcular yetiştireceğiz. Amacımız böyle çocukları hayatın içinde tutmak. Ayrıca sevgi evlerinden 8 öğrencimizde yine kulübümüze geliyor. Onlarla da güzel bir şekilde programımıza başladık, güzel bir şekilde çalışıyorlar. Toplumun içinde böyle yara almış çocuklarımız var. Onları kazanmak için her türlü yolu deniyoruz. Bu çocuklarımızın dikkat eksikliği ve odaklanmada sorunları var. Okçuluk sporunda bu dikkat eksikliğini ve odaklanma sorununda yüzde 80-90’lara kadar başarı sağlanıyor. Bizi bir aile olarak gördüler. Bizlerde onlara yardımcı oluyoruz. Bu çocuklarımızdan Milli takım düzeyinde sporcular çıkartacağız.”  
Ünye Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Nihat Yerlikaya, Ünye Sabancı Çocuk Yuvası’ndan 16, Sevgi evlerinden ise 8 çocuğa okçuluk eğitimi verdiklerini söyledi.

Ünye Bedensel Engelliler, Gençlik ve Spor Kulübü (ÜNBEGDER), yuva çocuklarından milli takıma sporcu yetiştirecek.

ÜNBEGDER Başkanı Nihat Yerlikaya, gazetemize yaptığı özel açıklamada, toplumda bu tür yara almış çocukların olduğuna ve onlara destek olunması gerektiğine dikkat çekerek, yuva çocuklarından milli takım düzeyinde sporcu yetiştireceklerini söyledi.

-“Amacımız çocukları hayatın içinde tutmak”-

Yaşamları sırasında bir şekilde yara almış olan yuva çocuklarını hayatın içinde tutmak istediklerini ifade eden Yerlikaya, yapılan çalışmalar sonucunda güzel neticeler aldıklarını belirterek şöyle konuştu:

“Ünye Sabancı Çocuk Yuvası yetkilileri kulübümüzü ziyaret etmişlerdi ve istişarelerde bulunmuştuk. Sonrasında Ünye Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü olarak öğrencilerimizi kulübümüze davete ettik ve okçuluğu anlattık ve çok sevdiler. 16 öğrencimizle okçuluğa başladık. İnşallah bu çocuklardan güzel sporcular yetiştireceğiz. Amacımız böyle çocukları hayatın içinde tutmak. Ayrıca sevgi evlerinden 8 öğrencimizde yine kulübümüze geliyor. Onlarla da güzel bir şekilde programımıza başladık, güzel bir şekilde çalışıyorlar. Toplumun içinde böyle yara almış çocuklarımız var. Onları kazanmak için her türlü yolu deniyoruz. Bu çocuklarımızın dikkat eksikliği ve odaklanmada sorunları var. Okçuluk sporunda bu dikkat eksikliğini ve odaklanma sorununda yüzde 80-90’lara kadar başarı sağlanıyor. Bizi bir aile olarak gördüler. Bizlerde onlara yardımcı oluyoruz. Bu çocuklarımızdan Milli takım düzeyinde sporcular çıkartacağız.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.