Ulubey’in Dört Mahallesine Asfalt Konforu

BÖLGE GÜNDEMİ 08.11.2020 - 20:22, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2002+ kez okundu.
 

Ulubey’in Dört Mahallesine Asfalt Konforu

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ulubey ilçesinin 4 mahallesini asfaltla buluşturuyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalarla, yollar standardı yüksek, konforlu bir yapıya kavuşuyor.
Ordu’da, Büyükşehir Belediyesi tarafından mahalle ve grup yollarında başlatılan asfalt seferberliği tüm hızıyla devam ediyor. 19 ilçenin tamamında yolları yeni bir görünüme kavuşturmak üzere hızlı ve planlı bir çalışma gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, altyapısı tamamlanan güzergahları asfaltla buluşturuyor. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, belirli bir plan ve program çerçevesinde devam eden çalışmalarla, ilçelerin yol sorunlarını bir bir çözüme kavuşturduklarını söyledi.     4.5 KİLOMETRELİK MESAFE GERİDE KALDI     Ulubey ilçesinde 4 mahalleyi birbirine bağlayan güzergahta asfalt çalışmalarının devam ettiğini belirten Başkan Güler, “Yolbaşı, Kalicak, Kumanlar ve Durak Mahallesi yolundaki emülsiyon asfalt çalışmalarımız sürüyor. Şu ana kadar 4.5 kilometrelik mesafeyi asfalt konforuyla buluşturduk. Ekiplerimiz bölgede iklim şartlarına bağlı olarak çalışma yürütüyor. Geri kalan kısımdaki çalışmalarımızı da en kısa sürede tamamlayıp, vatandaşlarımızı standardı yüksek bir yola kavuşturacağız” dedi. Ordu’nun yol sorunu kalmayana dek çalışmaların süreceğini vurgulayan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, vatandaşlara konforlu bir ulaşım sunma konusunda son derece kararlı olduklarını sözlerine ekledi.  
Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ulubey ilçesinin 4 mahallesini asfaltla buluşturuyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalarla, yollar standardı yüksek, konforlu bir yapıya kavuşuyor.

Ordu’da, Büyükşehir Belediyesi tarafından mahalle ve grup yollarında başlatılan asfalt seferberliği tüm hızıyla devam ediyor. 19 ilçenin tamamında yolları yeni bir görünüme kavuşturmak üzere hızlı ve planlı bir çalışma gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, altyapısı tamamlanan güzergahları asfaltla buluşturuyor. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, belirli bir plan ve program çerçevesinde devam eden çalışmalarla, ilçelerin yol sorunlarını bir bir çözüme kavuşturduklarını söyledi.

 

 

4.5 KİLOMETRELİK MESAFE GERİDE KALDI

 

 

Ulubey ilçesinde 4 mahalleyi birbirine bağlayan güzergahta asfalt çalışmalarının devam ettiğini belirten Başkan Güler, “Yolbaşı, Kalicak, Kumanlar ve Durak Mahallesi yolundaki emülsiyon asfalt çalışmalarımız sürüyor. Şu ana kadar 4.5 kilometrelik mesafeyi asfalt konforuyla buluşturduk. Ekiplerimiz bölgede iklim şartlarına bağlı olarak çalışma yürütüyor. Geri kalan kısımdaki çalışmalarımızı da en kısa sürede tamamlayıp, vatandaşlarımızı standardı yüksek bir yola kavuşturacağız” dedi.

Ordu’nun yol sorunu kalmayana dek çalışmaların süreceğini vurgulayan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, vatandaşlara konforlu bir ulaşım sunma konusunda son derece kararlı olduklarını sözlerine ekledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.