Ulubey’de Cadde Ve Sokaklar Asfaltla Buluştu

BÖLGE GÜNDEMİ 11.09.2021 - 21:16, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2036+ kez okundu.
 

Ulubey’de Cadde Ve Sokaklar Asfaltla Buluştu

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ulubey ilçe merkezinin iki cadde ve iki sokağını sıcak asfalt konforuyla buluşturdu. İlçe sakinleri, altyapısı ve sıcak asfaltı tamamlanan cadde ve sokaklar nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür etti.
  Türkiye'nin kırsal yol ağı en uzun il olan Ordu'da devam eden asfalt hamlesiyle, sorunlara kalıcı çözümler üretiliyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarda, mahalle ve grup yollarının yanı sıra ilçe merkezleri de sıcak asfalt konforuyla buluşuyor. İlçelerde kurulan şantiyelerle ilin kaderi değişiyor.         Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ulubey ilçe merkezinde bulunan iki sokak ve caddenin sıcak asfalt konforuyla buluştuğunu söyledi.       BAŞKAN GÜLER: “ULUBEY İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN”       İl genelinde başlattıkları asfalt ve beton yol seferberliğinin tüm hızıyla sürdüğünü belirten Başkan Güler, “İlçelerimizde belirlediğimiz ulaşım sorunlarını belirli bir plan ve program çerçevesinde bir bir çözüyoruz. Bugüne kadar 19 ilçemizde bir çok yolu asfalt ve beton ile buluşturduk. Bu kapsamda Ulubey ilçemizde de Çayırağzı Sokak, Yahya Arcan Sokak ile Bezirganoğlu caddesi ve Hamide Özay Caddelerinin altyapılarını yenileyerek sıcak asfalt konforuna kavuşturduk. İlçemize hayırlı olsun” dedi. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, il genelindeki altyapı, asfalt ve beton yol çalışmalarının bundan sonrada artarak devam edeceğini sözlerine ekledi.  
Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ulubey ilçe merkezinin iki cadde ve iki sokağını sıcak asfalt konforuyla buluşturdu. İlçe sakinleri, altyapısı ve sıcak asfaltı tamamlanan cadde ve sokaklar nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür etti.

 

Türkiye'nin kırsal yol ağı en uzun il olan Ordu'da devam eden asfalt hamlesiyle, sorunlara kalıcı çözümler üretiliyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarda, mahalle ve grup yollarının yanı sıra ilçe merkezleri de sıcak asfalt konforuyla buluşuyor. İlçelerde kurulan şantiyelerle ilin kaderi değişiyor.  

 

 

 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ulubey ilçe merkezinde bulunan iki sokak ve caddenin sıcak asfalt konforuyla buluştuğunu söyledi.

 

 

 

BAŞKAN GÜLER: “ULUBEY İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN”

 

 

 

İl genelinde başlattıkları asfalt ve beton yol seferberliğinin tüm hızıyla sürdüğünü belirten Başkan Güler, “İlçelerimizde belirlediğimiz ulaşım sorunlarını belirli bir plan ve program çerçevesinde bir bir çözüyoruz. Bugüne kadar 19 ilçemizde bir çok yolu asfalt ve beton ile buluşturduk. Bu kapsamda Ulubey ilçemizde de Çayırağzı Sokak, Yahya Arcan Sokak ile Bezirganoğlu caddesi ve Hamide Özay Caddelerinin altyapılarını yenileyerek sıcak asfalt konforuna kavuşturduk. İlçemize hayırlı olsun” dedi.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, il genelindeki altyapı, asfalt ve beton yol çalışmalarının bundan sonrada artarak devam edeceğini sözlerine ekledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.