ÜÇS’ye Arslan atandı

BÖLGE GÜNDEMİ 24.06.2018 - 23:39, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2255+ kez okundu.
 

ÜÇS’ye Arslan atandı

Çalışma hayatına OYAK Ünye Çimento’da Üretim Mühendisi olarak başlayan Deniz Arslan, Ünye Çimento’ya Genel Müdür olarak atandı.
2018’den itibaren OYAK Ünye Çimento Genel Müdürü Yakup Kadri Yenice’nin OYAK Bolu Çimento’ya atanmasıyla boşalan Ünye Çimento Genel Müdürlüğü’ne OYAK Bolu Çimento Ankara Tesis Müdürü Deniz Arslan atandı. -Deniz Arslan kimdir?- Ankara Lisesi’nin ardından Hacettepe Üniversitesi Kimya Mühendisliği bölümünden 2000 yılında mezun olan Deniz Arslan, çimento sektöründeki çalışma hayatına OYAK Ünye Çimento’da Üretim Mühendisi olarak göreve başladı. OYAK Bolu Çimento’da Üretim Müdürü olarak çalışan Arslan, OYAK Bolu Çimento Ankara Tesis Müdürlüğü görevini yürütürken Üretim Mühendisi olarak çalıştığı OYAK Ünye Çimento’ya 7 Haziran 2018 tarihinde Genel Müdür olarak atandı. İyi derecede İngilizce bilen Genel Müdür Deniz Arslan, evli ve iki çocuk babası.  
Çalışma hayatına OYAK Ünye Çimento’da Üretim Mühendisi olarak başlayan Deniz Arslan, Ünye Çimento’ya Genel Müdür olarak atandı.

2018’den itibaren OYAK Ünye Çimento Genel Müdürü Yakup Kadri Yenice’nin OYAK Bolu Çimento’ya atanmasıyla boşalan Ünye Çimento Genel Müdürlüğü’ne OYAK Bolu Çimento Ankara Tesis Müdürü Deniz Arslan atandı.

-Deniz Arslan kimdir?-

Ankara Lisesi’nin ardından Hacettepe Üniversitesi Kimya Mühendisliği bölümünden 2000 yılında mezun olan Deniz Arslan, çimento sektöründeki çalışma hayatına OYAK Ünye Çimento’da Üretim Mühendisi olarak göreve başladı.

OYAK Bolu Çimento’da Üretim Müdürü olarak çalışan Arslan, OYAK Bolu Çimento Ankara Tesis Müdürlüğü görevini yürütürken Üretim Mühendisi olarak çalıştığı OYAK Ünye Çimento’ya 7 Haziran 2018 tarihinde Genel Müdür olarak atandı.

İyi derecede İngilizce bilen Genel Müdür Deniz Arslan, evli ve iki çocuk babası.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.