Uçan Boğa

BÖLGE GÜNDEMİ 03.07.2018 - 15:01, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2165+ kez okundu.
 

Uçan Boğa

Ünye'de sıcak havadan bunalan bir boğa sahibinin elinden kaçarak denize girdi. İtfaiye ekipleri boğayı denizden vinçle çıkardı
Ünye'nin Yüceler Mahallesinde sıcaktan bunalan boğa denize kaçtı. Serinlemek isteyen boğayı tek başına denizden çıkarmayı başaramayan vatandaş, itfaiyeye haber vererek yardım istedi.   Denizden vinçle çıkarılan boğayı gören şaşkın vatandaşlar ise bu enteresan anı ölümsüzleştirmek için telefonlarıyla dakikalarca çekim yaptılar. Olaya tanıklık eden Cemalettin Tulkar adlı mahalle sakiniyle konu hakkında konuştuk; Sahibinin anlatmasına göre sıcaktan bunalan boğa serinlemek için denize kaçmış. Dakikalarca boğayı denizden çıkarmaya çalıştı ama başaramadı diyen Tulkar, sözlerine şöyle devam etti; ''En sonunda itfaiye ekipleri geldi ve boğayı denizden vinçle çıkardılar. Boğa, daha sonra itfaiye görevlilerinin elinden de kaçtı. Sonra tekrar yakaladılar. Gerçekten son derece yaramaz bir boğaymış. Kaç kişi zor baş etti. Bu sıcaklarda hepimiz denize kaçıp, serinlemek istiyoruz ama iş güç sebebiyle zaman bulamıyoruz. Boğaya helal olsun bizim yapamadığımızı yaptı. Boğa vinçle denizden çıkarılırken burada bir kalabalık oluştu. Herkes telefonuyla boğanın resmini çekti. Gerçekten çok enteresan bir durumdu. Bu anı görenler ben de dahil bu anı kolay kolay unutamayız. Denize kaçan bu boğa bir anda bütün mahallenin sevgisini kazandı. Gerçekten helal olsun birçoğumuzun yapamadığını yaptı'' dedi. 
Ünye'de sıcak havadan bunalan bir boğa sahibinin elinden kaçarak denize girdi. İtfaiye ekipleri boğayı denizden vinçle çıkardı

Ünye'nin Yüceler Mahallesinde sıcaktan bunalan boğa denize kaçtı. Serinlemek isteyen boğayı tek başına denizden çıkarmayı başaramayan vatandaş, itfaiyeye haber vererek yardım istedi.

 

Denizden vinçle çıkarılan boğayı gören şaşkın vatandaşlar ise bu enteresan anı ölümsüzleştirmek için telefonlarıyla dakikalarca çekim yaptılar. Olaya tanıklık eden Cemalettin Tulkar adlı mahalle sakiniyle konu hakkında konuştuk; Sahibinin anlatmasına göre sıcaktan bunalan boğa serinlemek için denize kaçmış. Dakikalarca boğayı denizden çıkarmaya çalıştı ama başaramadı diyen Tulkar, sözlerine şöyle devam etti; ''En sonunda itfaiye ekipleri geldi ve boğayı denizden vinçle çıkardılar. Boğa, daha sonra itfaiye görevlilerinin elinden de kaçtı. Sonra tekrar yakaladılar. Gerçekten son derece yaramaz bir boğaymış. Kaç kişi zor baş etti. Bu sıcaklarda hepimiz denize kaçıp, serinlemek istiyoruz ama iş güç sebebiyle zaman bulamıyoruz. Boğaya helal olsun bizim yapamadığımızı yaptı. Boğa vinçle denizden çıkarılırken burada bir kalabalık oluştu. Herkes telefonuyla boğanın resmini çekti. Gerçekten çok enteresan bir durumdu. Bu anı görenler ben de dahil bu anı kolay kolay unutamayız. Denize kaçan bu boğa bir anda bütün mahallenin sevgisini kazandı. Gerçekten helal olsun birçoğumuzun yapamadığını yaptı'' dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.