”Türkiye Cumhuriyeti’nin Karadeniz’e Borcu Var”

SİYASET 17.06.2018 - 10:43, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1663+ kez okundu.
 

”Türkiye Cumhuriyeti’nin Karadeniz’e Borcu Var”

CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce Ordu’da halka seslendi
umhuriyet Meydanı’nda düzenlenen mitinge 45 dakika geç gelen ve 35 dakika konuşan İnce miting alanındaki kalabalığı görünce keyiflendi. Seçim kampanyasının 39. Gününde ilk kez Ordu’da bir olaya şahit olduğunu belirten İnce,” Böyle bir mitingi ilk kez görüyorum. Bütün balkonlar dolu, yol boyu dolu.Miting alanından çok insan dışarıda var. Bu dip dalgasını bu milletin hep birlikte şahlanışını Allah’ın izni ile kimse durduramaz”dedi. Fındık 15 TL Gündemine fındığı da alan İnce, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı kastederek “ Kaç defa Ordu’ya geldi, bir defa fındık dedi mi? Bu sefer geldiğinde diyecek! Ben cumhurbaşkanı olduğumda fındık 15 lira olacak”şeklinde konuştu. Samsun-Sarp demiryolu projesi Türkiye Cumhuriyeti’nin Karadeniz’e borcu olduğunu belirten İnce,” Cumhurbaşkanı olduğumda o borcu ödeyeceğiz. Samsun-Sarp demiryolu projesini yapacağız ”ifadelerini kullandı. Muharrem İnce konuşmasının diğer bölümlerinde genel konulara değindi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı eleştirdi. İnce Ordu mitinginden sonra Giresun’a geçti.  
CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce Ordu’da halka seslendi

umhuriyet Meydanı’nda düzenlenen mitinge 45 dakika geç gelen ve 35 dakika konuşan İnce miting alanındaki kalabalığı görünce keyiflendi.

Seçim kampanyasının 39. Gününde ilk kez Ordu’da bir olaya şahit olduğunu belirten İnce,” Böyle bir mitingi ilk kez görüyorum. Bütün balkonlar dolu, yol boyu dolu.Miting alanından çok insan dışarıda var. Bu dip dalgasını bu milletin hep birlikte şahlanışını Allah’ın izni ile kimse durduramaz”dedi.

Fındık 15 TL

Gündemine fındığı da alan İnce, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı kastederek “ Kaç defa Ordu’ya geldi, bir defa fındık dedi mi? Bu sefer geldiğinde diyecek! Ben cumhurbaşkanı olduğumda fındık 15 lira olacak”şeklinde konuştu.

Samsun-Sarp demiryolu projesi

Türkiye Cumhuriyeti’nin Karadeniz’e borcu olduğunu belirten İnce,” Cumhurbaşkanı olduğumda o borcu ödeyeceğiz. Samsun-Sarp demiryolu projesini yapacağız ”ifadelerini kullandı.

Muharrem İnce konuşmasının diğer bölümlerinde genel konulara değindi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı eleştirdi.

İnce Ordu mitinginden sonra Giresun’a geçti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.