Türkiye bu olayı konuşuyor

BÖLGE GÜNDEMİ (Web Sitesi) - Web Sitesi | 16.10.2018 - 11:17, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1302+ kez okundu.
 

Türkiye bu olayı konuşuyor

Aslen Gölköylü olan ancak İstanbul’da yaşayan Mesut Gürleyik, bebeğiyle evden kaçan eşi Gülcan Gürleyik’i TV programında arıyordu. Genç adam eşinin, Cemil A. ile evlendiğini bebeğin de kendisinden olmadığını öğrendi. Gülcan Gürleyik’in bir sevgilisi daha ortaya çıktı.
BÖYLE ADATMA VAKASI GÖRÜLMEDİ ATV’de yayınlanan Esra Erol programında geçen hafta akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. İddiaya göre Mesut Gürleyik, 3 ay önce doğum yapıp evden kaçan eşi Gülcan Gürleyik’in peşine düştü. Sonunda eşinin yerini tespit etti. KAPIYA ÇAĞIRIP "ÇOCUK KİMDEN?" DİYE SORDU İzini sürdüğü Gülcan Gürleyik’in içinde olduğu apartmana giren Mesut Gürleyik, ikinci katta eşinin ayakkabılarını gördü. Kapıyı çaldığında kapıyı açan kişiden eşini çağırmasını istedi. Ve o an acı gerçekle karşı karşıya kaldı. Kapıyı açan kişi, Gülcan Gürleyik’in oğlunun karısı olduğunu ve bir torunu olduğunu söyledi. Kapıya Gülcan Gürleyik’i çağıran Mesut Gürleyik,, "Çocuk kimden?" diye sordu. Kadın "Birlikte yaşadığım sevgilim Cemil A.'dan" dedi. YAŞADIKLARINA İNANAMADI Karşılaştığı gerçekle yıkılan Mesut Gürleyik, büyük bir şok yaşadı. Programa katılan Mesut Gürleyik, hala yaşadıklarına inanamadığını belirtti. Mesut Gürleyik, 3 aylık olan çocuğu görmek istediğini belirterek "Çocuk benden mi, yoksa o adamdan mı bilmiyorum" şeklinde konuştu. CANLI YAYINA BAĞLANDI: KOCAM CEMİL'DEN Gözyaşlarına boğulduğu sırada programı telefonla arayan Gülcan Gürleyik, "Benim bir ailem var. Cemil A. benim kocam. Onun fotoğrafını kaldırın. Kendisi rahatsız oluyor. Ben onunla evliyim. Kimse burada beni zorla tutmuyor. Çocuğum da Cemil A.'dan. DNA testi yapılabilir" diye konuştu. "SEN BENİM EVLADIMSIN" Yayına bağlanan Gülcan Gürleyik,'in annesi de damadının yanında olduğunu ve başını önüne eğmemesi gerektiğini ifade ederek "Sen benim evladımsın, başı eğilecek biri varsa o da kızımdır" dedi. BİR SEVGİLİSİ DAHA VARMIŞ Gelen birçok ihbar olduğunu ifade eden sunucu ise "Gülcan Gürleyik,, Mesut'la evlenene kadar Davut isimli biriyle beraberdi. Aynı zamanda hayatında şu anki sevgilisi Cemil A. da vardı" diyerek canlı yayında fotoğrafları paylaştı.
Aslen Gölköylü olan ancak İstanbul’da yaşayan Mesut Gürleyik, bebeğiyle evden kaçan eşi Gülcan Gürleyik’i TV programında arıyordu. Genç adam eşinin, Cemil A. ile evlendiğini bebeğin de kendisinden olmadığını öğrendi. Gülcan Gürleyik’in bir sevgilisi daha ortaya çıktı.

BÖYLE ADATMA VAKASI GÖRÜLMEDİ

ATV’de yayınlanan Esra Erol programında geçen hafta akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. İddiaya göre Mesut Gürleyik, 3 ay önce doğum yapıp evden kaçan eşi Gülcan Gürleyik’in peşine düştü. Sonunda eşinin yerini tespit etti.

KAPIYA ÇAĞIRIP "ÇOCUK KİMDEN?" DİYE SORDU

İzini sürdüğü Gülcan Gürleyik’in içinde olduğu apartmana giren Mesut Gürleyik, ikinci katta eşinin ayakkabılarını gördü. Kapıyı çaldığında kapıyı açan kişiden eşini çağırmasını istedi. Ve o an acı gerçekle karşı karşıya kaldı. Kapıyı açan kişi, Gülcan Gürleyik’in oğlunun karısı olduğunu ve bir torunu olduğunu söyledi. Kapıya Gülcan Gürleyik’i çağıran Mesut Gürleyik,, "Çocuk kimden?" diye sordu. Kadın "Birlikte yaşadığım sevgilim Cemil A.'dan" dedi.

YAŞADIKLARINA İNANAMADI

Karşılaştığı gerçekle yıkılan Mesut Gürleyik, büyük bir şok yaşadı. Programa katılan Mesut Gürleyik, hala yaşadıklarına inanamadığını belirtti. Mesut Gürleyik, 3 aylık olan çocuğu görmek istediğini belirterek "Çocuk benden mi, yoksa o adamdan mı bilmiyorum" şeklinde konuştu.

CANLI YAYINA BAĞLANDI: KOCAM CEMİL'DEN

Gözyaşlarına boğulduğu sırada programı telefonla arayan Gülcan Gürleyik, "Benim bir ailem var. Cemil A. benim kocam. Onun fotoğrafını kaldırın. Kendisi rahatsız oluyor. Ben onunla evliyim. Kimse burada beni zorla tutmuyor. Çocuğum da Cemil A.'dan. DNA testi yapılabilir" diye konuştu.

"SEN BENİM EVLADIMSIN"

Yayına bağlanan Gülcan Gürleyik,'in annesi de damadının yanında olduğunu ve başını önüne eğmemesi gerektiğini ifade ederek "Sen benim evladımsın, başı eğilecek biri varsa o da kızımdır" dedi.

BİR SEVGİLİSİ DAHA VARMIŞ

Gelen birçok ihbar olduğunu ifade eden sunucu ise "Gülcan Gürleyik,, Mesut'la evlenene kadar Davut isimli biriyle beraberdi. Aynı zamanda hayatında şu anki sevgilisi Cemil A. da vardı" diyerek canlı yayında fotoğrafları paylaştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.