Trafikte 8 Mart molası

BÖLGE GÜNDEMİ 08.03.2019 - 15:52, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1687+ kez okundu.
 

Trafikte 8 Mart molası

Ünye Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kadın sürücülere ve vatandaşlara çiçek takdim etti.
Ünye Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir çalışma yürüttü. İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Aksu ve Ünye İlçe Jandarma Komutanı Esat Can Öztürk, trafik ekipleri ve jandarma kolluk kuvvetleriyle birlikte Kadınlar Günü’ne özel kadın sürücülere ve yayalara çiçek takdim ettiler. Ekipler daha sonra Cumhuriyet Meydanı’na geçerek Fatsa-Ünye ve Çevre İlçeleri Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği tarafından açılan kermeste görev alan kadınlara çiçek verdiler. 
Ünye Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kadın sürücülere ve vatandaşlara çiçek takdim etti.

Ünye Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir çalışma yürüttü.

İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Aksu ve Ünye İlçe Jandarma Komutanı Esat Can Öztürk, trafik ekipleri ve jandarma kolluk kuvvetleriyle birlikte Kadınlar Günü’ne özel kadın sürücülere ve yayalara çiçek takdim ettiler.

Ekipler daha sonra Cumhuriyet Meydanı’na geçerek Fatsa-Ünye ve Çevre İlçeleri Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği tarafından açılan kermeste görev alan kadınlara çiçek verdiler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.