Trafik yoğunluğu havadan görüntülendi

BÖLGE GÜNDEMİ 21.08.2018 - 16:27, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2178+ kez okundu.
 

Trafik yoğunluğu havadan görüntülendi

Karadeniz Sahil Yolu üzerinde yıkılan Cevizdere Köprüsü nedeniyle ulaşımın tek şeritten verildiği güzergahta Kurban Bayramı dolayısıyla yaşanan trafik yoğunluğu drone ile görüntülendi.
Ünye’de Karadeniz Sahil Yolu üzerinde selden yıkılan Cevizdere Köprüsü nedeniyle ulaşımın tek şeritten verildiği güzergahta Kurban Bayramı dolayısıyla yaşanan trafik yoğunluğu drone ile havadan görüntülendi. Ordu’da 8 Ağustos 2018 Çarşamba günü meydana gelen sel nedeniyle Karadeniz Sahil Yolu üzerinde yıkılan Cevizdere Köprüsü nedeniyle ulaşım tek şeritten sağlanıyor. Gurbetten bayram tatili için memleketlerine gelen vatandaşlar araçlarıyla trafikte uzun kuyruklar oluşturdu.  Karadeniz Sahil Yolu’nda Kurban Bayramı dolayısıyla yaşanan trafik yoğunluğu drone ile havadan görüntülendi.  Yoğunluğun bayram sonuna kadar devam etmesi bekleniyor. Öte yandan, Cevizdere Köprüsü'ndeki çalışmalar diğer taraftan devam ediyor.  
Karadeniz Sahil Yolu üzerinde yıkılan Cevizdere Köprüsü nedeniyle ulaşımın tek şeritten verildiği güzergahta Kurban Bayramı dolayısıyla yaşanan trafik yoğunluğu drone ile görüntülendi.

Ünye’de Karadeniz Sahil Yolu üzerinde selden yıkılan Cevizdere Köprüsü nedeniyle ulaşımın tek şeritten verildiği güzergahta Kurban Bayramı dolayısıyla yaşanan trafik yoğunluğu drone ile havadan görüntülendi.

Ordu’da 8 Ağustos 2018 Çarşamba günü meydana gelen sel nedeniyle Karadeniz Sahil Yolu üzerinde yıkılan Cevizdere Köprüsü nedeniyle ulaşım tek şeritten sağlanıyor.

Gurbetten bayram tatili için memleketlerine gelen vatandaşlar araçlarıyla trafikte uzun kuyruklar oluşturdu.  Karadeniz Sahil Yolu’nda Kurban Bayramı dolayısıyla yaşanan trafik yoğunluğu drone ile havadan görüntülendi.  Yoğunluğun bayram sonuna kadar devam etmesi bekleniyor.

Öte yandan, Cevizdere Köprüsü'ndeki çalışmalar diğer taraftan devam ediyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.