“Topyekûn bir mücadele verilmeli”

BÖLGE GÜNDEMİ 06.12.2018 - 11:30, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1995+ kez okundu.
 

“Topyekûn bir mücadele verilmeli”

Ünye Belediye Başkan Vekili Mehmet Yaşar Sezgül, “Engelliler Koordinasyon Merkezi”ni ziyaretinde yaptığı konuşmada, “Topyekûn bir mücadele verilmeli.” dedi.
Ünye Belediye Başkan Vekili Yaşar Sezgül, “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” dolayısıyla Ünye Belediyesi tarafından hizmete sunulan “Engelli Koordinasyon Merkezi”ne ziyarette bulundu. Başkan Vekili Sezgül, ziyarette yaptığı konuşmada, engelli vatandaşların rahat koşullarda mücadele edebilmeleri için gayret ve çalışma yaptıklarını söyledi  -“Mücadele ve farkındalık gerekiyor”- Her bireyin potansiyel bir engelli adayı olduğunun unutulmaması gerektiğini ifade eden Başkan Vekili Sezgül, “Başta devletin resmi kurumları olmak üzere ülke genelinde, engelli bireylerin toplum yaşamına adaptasyonunun tam olarak sağlanması için topyekûn bir mücadele verilmesi gerekiyor. Yerel ölçekte özellikle belediyecilik hizmetleri alanında üstyapı çalışmalarında engelli vatandaşların rahat koşullarda yaşamlarını sürdürebilmeleri için azami oranda çalışma yürütüyoruz. Tüm bunların dışında engelli bireylerin sosyal, kültürel ve ekonomik olmak üzere tüm alanlarda toplumun aktif birer bireyi olmaları için projeler ortaya koyuyoruz.” dedi. -“Ünye Belediyesi’nin çalışmaları için teşekkür ediyoruz”- Türkiye Sakatlar Derneği Ünye Şubesi Başkanı Mahmut Bek, ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek Ünye Belediyesi’nin çalışma ve desteklerinden dolayı Başkan Vekili Sezgül’e teşekkür etti. Bek, “Özellikle okçuluk gibi sportif faaliyetlerde ekonomik desteklerin biraz daha arttırılmasını talep ediyoruz.  Öte yandan Ünye’de ortaya konan belediyecilik hizmetleri ile Ünye adeta engellilerin başkenti oldu.” diye konuştu.   Ünye Belediye Başkan Vekili Mehmet Yaşar Sezgül, ziyarette engelli vatandaşların kendi el emeği ile yaptıkları çalışmaları da inceledi.
Ünye Belediye Başkan Vekili Mehmet Yaşar Sezgül, “Engelliler Koordinasyon Merkezi”ni ziyaretinde yaptığı konuşmada, “Topyekûn bir mücadele verilmeli.” dedi.

Ünye Belediye Başkan Vekili Yaşar Sezgül, “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” dolayısıyla Ünye Belediyesi tarafından hizmete sunulan “Engelli Koordinasyon Merkezi”ne ziyarette bulundu.

Başkan Vekili Sezgül, ziyarette yaptığı konuşmada, engelli vatandaşların rahat koşullarda mücadele edebilmeleri için gayret ve çalışma yaptıklarını söyledi

 -“Mücadele ve farkındalık gerekiyor”-

Her bireyin potansiyel bir engelli adayı olduğunun unutulmaması gerektiğini ifade eden Başkan Vekili Sezgül, “Başta devletin resmi kurumları olmak üzere ülke genelinde, engelli bireylerin toplum yaşamına adaptasyonunun tam olarak sağlanması için topyekûn bir mücadele verilmesi gerekiyor.

Yerel ölçekte özellikle belediyecilik hizmetleri alanında üstyapı çalışmalarında engelli vatandaşların rahat koşullarda yaşamlarını sürdürebilmeleri için azami oranda çalışma yürütüyoruz. Tüm bunların dışında engelli bireylerin sosyal, kültürel ve ekonomik olmak üzere tüm alanlarda toplumun aktif birer bireyi olmaları için projeler ortaya koyuyoruz.” dedi.

-“Ünye Belediyesi’nin çalışmaları için teşekkür ediyoruz”-

Türkiye Sakatlar Derneği Ünye Şubesi Başkanı Mahmut Bek, ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek Ünye Belediyesi’nin çalışma ve desteklerinden dolayı Başkan Vekili Sezgül’e teşekkür etti.

Bek, “Özellikle okçuluk gibi sportif faaliyetlerde ekonomik desteklerin biraz daha arttırılmasını talep ediyoruz.  Öte yandan Ünye’de ortaya konan belediyecilik hizmetleri ile Ünye adeta engellilerin başkenti oldu.” diye konuştu.

 

Ünye Belediye Başkan Vekili Mehmet Yaşar Sezgül, ziyarette engelli vatandaşların kendi el emeği ile yaptıkları çalışmaları da inceledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.