Tolga Baş Aday adayı oluyor.

SİYASET 27.04.2018 - 09:25, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 4690+ kez okundu.
 

Tolga Baş Aday adayı oluyor.

Kartal Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Ünyeli hemşerimiz Dr. Tolga Baş, görevinden istifa ederek AK Parti’den milletvekili aday adayı oldu.
24 Haziran 2018 Genel Seçimleri’nde AK Parti’den milletvekilliği aday adayı olmak isteyen kamu görevlilerinin başvuru yapmalarının son gününde Tolga Baş’ta istifa etti. Baş, AK Parti Ordu Milletvekili aday adaylığı müracaatını Ankara’da genel merkez aracılığıyla yaptı. Tolga Baş, 2015 milletvekili seçimlerinde de AK Parti’den Milletvekili aday adayı olmuştu. Baş, sırasıyla Sinop Sağlık Müdürlüğü, Sinop Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği, Koşuyolu Kalp Hastanesi Başhekim Yardımcılığı ve Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcılığı görevlerini yapmıştı. Tolga Baş, son olarak Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcılığı’ndan Kartal Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcılığı’na atanmıştı.    
Kartal Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Ünyeli hemşerimiz Dr. Tolga Baş, görevinden istifa ederek AK Parti’den milletvekili aday adayı oldu.

24 Haziran 2018 Genel Seçimleri’nde AK Parti’den milletvekilliği aday adayı olmak isteyen kamu görevlilerinin başvuru yapmalarının son gününde Tolga Baş’ta istifa etti.

Baş, AK Parti Ordu Milletvekili aday adaylığı müracaatını Ankara’da genel merkez aracılığıyla yaptı.

Tolga Baş, 2015 milletvekili seçimlerinde de AK Parti’den Milletvekili aday adayı olmuştu.

Baş, sırasıyla Sinop Sağlık Müdürlüğü, Sinop Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği, Koşuyolu Kalp Hastanesi Başhekim Yardımcılığı ve Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcılığı görevlerini yapmıştı. Tolga Baş, son olarak Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcılığı’ndan Kartal Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcılığı’na atanmıştı.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.