Tıp Fakültesi için 400 dönüm yer

BÖLGE GÜNDEMİ 07.10.2019 - 23:55, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1321+ kez okundu.
 

Tıp Fakültesi için 400 dönüm yer

Ordu Üniversitesi'nin kuruluşundan bu zamana geçen 13 yıldır yer olmadığı için yapılamadığı belirtilen Tıp Fakültesi için 400 dönüm yer olduğu belirtildi.
Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan, üniversitenin hemen üst tarafında 400 dönümlük müsait arazi olduğuna işaret ederek, sorunun çözülmesinde, siyasilerimize, devletimizi yöneten iradeye yardımcı olmak istediklerini söyledi. Ordu'da yer sorunu yaşayan hastanenin, uygun görülmesi takdirde üniversite kampusu içerisindeki yaklaşık 400 dönümlük araziye yapılabileceğini ifade eden Rektör Ali Akdoğan, "Eğer devlet büyüklerimiz Ordu'nun dinamikleri, uygun görürse hastane buraya yapılabilir." dedi. "Ordulu kardeşlerimiz sağlık için farklı illere gitmek zorunda kalmasın"   Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan şu ifadelere yer verdi: "Sağlıkla ilgili de 'neden benim Ordulu kardeşim, Samsun'a, Trabzon'a, Ankara'ya ve İstanbul'a gitmek zorunda kalsın? Ben buna hiç gerek olmadığını düşünüyorum. Dolayısı ile ben hem mekan anlamında, hem de doktorlarımızın sayılarının arttırılmasını, doktorların burada daha iyi hizmet vermelerini ve şartlarının daha iyi olabilmesi için çobanlık yapan kardeşimden, Ordu'da en yetkili büyüklerimiz oluncaya kadar el birliği, gönül birliği ve iş birliği ile bu şehrimize hizmet etmek için buradayız. Niyetimiz samimi ve iyi niyettir, Ordu'yu geliştirmek ve daha ileriye götürmektir." 
Ordu Üniversitesi'nin kuruluşundan bu zamana geçen 13 yıldır yer olmadığı için yapılamadığı belirtilen Tıp Fakültesi için 400 dönüm yer olduğu belirtildi.

Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan, üniversitenin hemen üst tarafında 400 dönümlük müsait arazi olduğuna işaret ederek, sorunun çözülmesinde, siyasilerimize, devletimizi yöneten iradeye yardımcı olmak istediklerini söyledi.

Ordu'da yer sorunu yaşayan hastanenin, uygun görülmesi takdirde üniversite kampusu içerisindeki yaklaşık 400 dönümlük araziye yapılabileceğini ifade eden Rektör Ali Akdoğan, "Eğer devlet büyüklerimiz Ordu'nun dinamikleri, uygun görürse hastane buraya yapılabilir." dedi.

"Ordulu kardeşlerimiz sağlık için farklı illere gitmek zorunda kalmasın"

 

Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan şu ifadelere yer verdi: "Sağlıkla ilgili de 'neden benim Ordulu kardeşim, Samsun'a, Trabzon'a, Ankara'ya ve İstanbul'a gitmek zorunda kalsın? Ben buna hiç gerek olmadığını düşünüyorum. Dolayısı ile ben hem mekan anlamında, hem de doktorlarımızın sayılarının arttırılmasını, doktorların burada daha iyi hizmet vermelerini ve şartlarının daha iyi olabilmesi için çobanlık yapan kardeşimden, Ordu'da en yetkili büyüklerimiz oluncaya kadar el birliği, gönül birliği ve iş birliği ile bu şehrimize hizmet etmek için buradayız. Niyetimiz samimi ve iyi niyettir, Ordu'yu geliştirmek ve daha ileriye götürmektir." 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.