The Radarrr’dan "Oney'den Bugüne..."

YAŞAM 17.07.2019 - 11:19, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2102+ kez okundu.
 

The Radarrr’dan "Oney'den Bugüne..."

Ünye’de yaklaşık on ay önce kurulan The Radarrr grubu çektikleri videolarla ses getirmeye devam ederken “Oney’den Bugüne” isimli sosyal sorumluluk projesi hazırladılar.
Ünye’de yaklaşık on ay önce kurulan Emirhan Öztürk, Ebru Akyürek ve Ali Said Uygun'un yer aldığı The Radarrr grubu bu zamana kadar çektikleri poşet, çocuk istismarına hayır gibi videolarla ses getirmeye devam ederken “ONEY’DEN BUGÜNE” isimli sosyal sorumluluk ve Ünye’nin tarihi ve doğal güzelliklerini tanıtacakları yeni bir projeye start verdi. Proje üç ay sürecek ve kısa zaman sonra yayınlanacak.   Gençlerimizin her zaman yanındayız   Grup hazırladıkları projenin içeriği ile ilgili Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’yı ziyaret ederek bilgiler verdi. Ziyarete ilişkin Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, şunları söyledi; “"The Radarrr" ekibini oluşturan Youtuberlar Emirhan Öztürk, Ebru Akyürek ve Ali Said Uygun'un hazırlamış olduğu "ONEY'DEN BUGÜNE" adlı sosyal sorumluluk projesini dinledik. Gençlerin her zaman yanındayız” dedi.
Ünye’de yaklaşık on ay önce kurulan The Radarrr grubu çektikleri videolarla ses getirmeye devam ederken “Oney’den Bugüne” isimli sosyal sorumluluk projesi hazırladılar.

Ünye’de yaklaşık on ay önce kurulan Emirhan Öztürk, Ebru Akyürek ve Ali Said Uygun'un yer aldığı The Radarrr grubu bu zamana kadar çektikleri poşet, çocuk istismarına hayır gibi videolarla ses getirmeye devam ederken “ONEY’DEN BUGÜNE” isimli sosyal sorumluluk ve Ünye’nin tarihi ve doğal güzelliklerini tanıtacakları yeni bir projeye start verdi. Proje üç ay sürecek ve kısa zaman sonra yayınlanacak.

 

Gençlerimizin her zaman yanındayız

 

Grup hazırladıkları projenin içeriği ile ilgili Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’yı ziyaret ederek bilgiler verdi. Ziyarete ilişkin Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, şunları söyledi; “"The Radarrr" ekibini oluşturan Youtuberlar Emirhan Öztürk, Ebru Akyürek ve Ali Said Uygun'un hazırlamış olduğu "ONEY'DEN BUGÜNE" adlı sosyal sorumluluk projesini dinledik. Gençlerin her zaman yanındayız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.