Tercihte kafası karışan buraya gelsin!

08.08.2018 - 09:59, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2394+ kez okundu.
 

Tercihte kafası karışan buraya gelsin!

Ünye Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürlüğü (RAM), Ünye UNİPORT AVM giriş katında Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) Tercih Danışmanlığı hizmeti vermeye başladı.
Ünye RAM Rehberlik Hizmetleri Bölüm Başkanı Yunus Doğru, gazetemiz muhabirine yaptığı açıklamada, 2018 yılında değişen üniversite sınavı ve üniversite programlarına geçiş sistemi sonrasında öğrencilere üniversite için tercih danışmanlığı hizmeti vermeye başladıklarını söyledi. Komisyonun UNIPORT AVM’nin giriş katında 7-14 Ağustos tarihleri arasında hizmet vereceğini belirten Doğru, üç kişinin öğrencilere yardımcı olduğunu ifade etti. Kafası karışık olan öğrenci ve velisini bilgilendirmek için standa davet eden Yunus Doğru, şu açıklamayı yaptı: “Öğrenciler daha önce birçok puan türünde programlara erişiyorlardı ama bu sene sayısal, sözel, eşit ağırlık ve dil puanıyla lisans programlarına erişebilecek. Daha önce YGS 1, 2, 3, 4, 5 ve 6 şeklinde programlanan önlisans programlarına öğrenciler bu sene sadece TYT puanlarıyla geçiş yapabilecek. Bu kapsamda öğrencilerimizin ve velilerimizin kafası oldukça karışık. Bizler Ünye Rehberlik Danışma Merkezi olarak öğrencilerimize bu süreci daha iyi yönetmeleri için gerekli yardımları ve rehberlik hizmetini sunmaktayız.” Ünye RAM Tercih Danışmanlığı hizmeti 10.00 -17.00 saatleri arasında veriliyor.  
Ünye Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürlüğü (RAM), Ünye UNİPORT AVM giriş katında Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) Tercih Danışmanlığı hizmeti vermeye başladı.

Ünye RAM Rehberlik Hizmetleri Bölüm Başkanı Yunus Doğru, gazetemiz muhabirine yaptığı açıklamada, 2018 yılında değişen üniversite sınavı ve üniversite programlarına geçiş sistemi sonrasında öğrencilere üniversite için tercih danışmanlığı hizmeti vermeye başladıklarını söyledi.

Komisyonun UNIPORT AVM’nin giriş katında 7-14 Ağustos tarihleri arasında hizmet vereceğini belirten Doğru, üç kişinin öğrencilere yardımcı olduğunu ifade etti.

Kafası karışık olan öğrenci ve velisini bilgilendirmek için standa davet eden Yunus Doğru, şu açıklamayı yaptı:

“Öğrenciler daha önce birçok puan türünde programlara erişiyorlardı ama bu sene sayısal, sözel, eşit ağırlık ve dil puanıyla lisans programlarına erişebilecek. Daha önce YGS 1, 2, 3, 4, 5 ve 6 şeklinde programlanan önlisans programlarına öğrenciler bu sene sadece TYT puanlarıyla geçiş yapabilecek. Bu kapsamda öğrencilerimizin ve velilerimizin kafası oldukça karışık. Bizler Ünye Rehberlik Danışma Merkezi olarak öğrencilerimize bu süreci daha iyi yönetmeleri için gerekli yardımları ve rehberlik hizmetini sunmaktayız.”

Ünye RAM Tercih Danışmanlığı hizmeti 10.00 -17.00 saatleri arasında veriliyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.