Tekintaş, “Gazetecilik, çağımızın en dinamik mesleğidir”

BÖLGE GÜNDEMİ 12.01.2019 - 22:44, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1956+ kez okundu.
 

Tekintaş, “Gazetecilik, çağımızın en dinamik mesleğidir”

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, “ Gazetecilik, çağımızın en dinamik mesleğidir” dedi.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Tekintaş mesajında, kamuoyunun doğru ve eksiksiz bilgilendirilmesini ilke edinmiş tarafsız ve özgür basının, demokratik ve gelişmiş devletlerin önemli güçlerinden biri olduğuna vurguladı. Başkan Tekintaş şu görüşlere yer verdi: “Çağın en dinamik mesleklerinden biri olan gazetecilik, kamuoyunu aydınlatmak için günün her saatinde haber peşinde koşarak sorumluluk duygusu içinde toplumu gelişen olaylar karşısında bilgilendirmektedir. İçinde bulundukları şart ya da koşullar ne olursa olsun görevleri peşinde koşan gazetecilerimizin düzenli bir mesai kavramı olmadan, halkı bilgilendirmek için verdiği mücadele her türlü takdirin üzerindedir. Bilgi aktarımının yanı sıra yeri geldiğinde yöremizin, bölgemizin, ülkemizin kalkınmasına, gelişmesine de katkıda bulunan gazetecilerin toplumsal statüsünün güçlendirilmesi toplumun da yararınadır. Demokratik kültürümüzün en önemli unsurlarından birisi olan medya kuruluşlarımızın sorumluluklarının bilincinde olarak, hem demokrasimizin gelişmesine hem de birlik ve beraberliğimizin pekişmesine katkılarını sürdürmektedirler.   Bu duygu ve düşüncelerle başta ilimizde çalışan gazetecilerimiz olmak üzere tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, tüm medya mensuplarımıza çalışmalarında başarılar diliyorum.”
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, “ Gazetecilik, çağımızın en dinamik mesleğidir” dedi.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Tekintaş mesajında, kamuoyunun doğru ve eksiksiz bilgilendirilmesini ilke edinmiş tarafsız ve özgür basının, demokratik ve gelişmiş devletlerin önemli güçlerinden biri olduğuna vurguladı.

Başkan Tekintaş şu görüşlere yer verdi:

“Çağın en dinamik mesleklerinden biri olan gazetecilik, kamuoyunu aydınlatmak için günün her saatinde haber peşinde koşarak sorumluluk duygusu içinde toplumu gelişen olaylar karşısında bilgilendirmektedir.

İçinde bulundukları şart ya da koşullar ne olursa olsun görevleri peşinde koşan gazetecilerimizin düzenli bir mesai kavramı olmadan, halkı bilgilendirmek için verdiği mücadele her türlü takdirin üzerindedir.

Bilgi aktarımının yanı sıra yeri geldiğinde yöremizin, bölgemizin, ülkemizin kalkınmasına, gelişmesine de katkıda bulunan gazetecilerin toplumsal statüsünün güçlendirilmesi toplumun da yararınadır.

Demokratik kültürümüzün en önemli unsurlarından birisi olan medya kuruluşlarımızın sorumluluklarının bilincinde olarak, hem demokrasimizin gelişmesine hem de birlik ve beraberliğimizin pekişmesine katkılarını sürdürmektedirler.

 

Bu duygu ve düşüncelerle başta ilimizde çalışan gazetecilerimiz olmak üzere tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, tüm medya mensuplarımıza çalışmalarında başarılar diliyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.