Tavlı, 127 bin kişinin başkanı olarak yola çıktı…

SİYASET 01.04.2019 - 22:30, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1155+ kez okundu.
 

Tavlı, 127 bin kişinin başkanı olarak yola çıktı…

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, 31 Mart 2019 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Seçimlerinde halkın yoğun desteğine teşekkür için esnaf ziyareti yaptı.
Mart 2019 Yerel Seçimleri’nde AK Parti ve MHP’nin Cumhur İttifakı adayı olarak Ünye Belediye Başkanı seçilen Hüseyin Tavlı, kendisine gösterilen yüzde 58’lik destek için teşekkür ziyaretleri yapıyor. Tavlı, “Bizi seçimlerde hiçbir zaman yalnız bırakmayan Ünyeli ve Ordulu hemşerimiz bugünde gösterdiler ki; sonuna kadar Cumhurbaşkanımıza destekçiler ve arkasındalar. Biz de bu güçle Allah’ın izni ile hemşerilerimize elimizden geldiğince, gücümüzün yettiğince gece-gündüz demeden ve ayrım gözetmeden 127 bin ve bütün Ünyeli hemşerilerimizin Belediye Başkanı olacağım.”dedi. “Verdiğimiz sözlerin arkasında durmak adına yorulmadan, gece-gündüz demeden birlikte ortak akıl ile yola çıktığımız bu süreçte ortak akla ve istişareye önem veren şeffaf bir yönetim hayata geçirilecek.”diyen Tavlı, hemşerilerine teşekkür etti. 31 Mart 2018 Yerel Seçimleri’nde Ünye’de seçmenin yüzde 58,41 oyunu alarak Ünye Belediye Başkanı seçilen Hüseyin Tavlı, seçimlerin ardından seçmenle buluştu. 1 Nisan günü Ünye Saray Caddesi’ndeki esnaflarla buluşan Hüseyin Tavlı, tüm Ünyeli seçmene teşekkür etti.  -“127 bin kişinin başkanı olacağım” - Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı esnaf ziyaretinde yaptığı konuşmada, seçmenin verdiği destekle, artık 127 bin Ünyelinin Belediye Başkanı olarak bu görevi üstlendiğini ifade ederek, şunları söyledi:  “19 Ocak 2019’da başlayan adaylık sürecimiz neticelendi. Bizlere bu süreç içerisinde destek veren Cumhur İttifakı olarak bütün teşkilat mensubu kardeşlerime teşekkür ediyorum. Allah onlardan razı olsun, emeklerini boşa çıkarmasın. Bizleri Cumhurbaşkanımızı çıktığı bu süreçte ve daha önceki süreçlerde dahil olmak üzere hiçbir zaman yalnız bırakmayan Ünyeli ve Ordulu hemşerimiz bugünde gösterdiler ki; sonuna kadar destekçileri ve arkasında. Biz de bu güçle Allah’ın izni ile elimizden geldiğince, gücümüzün yettiğince gece-gündüz demeden ve ayrım gözetmeden 127 bin ve bütün Ünyeli hemşerilerimizin Belediye Başkanı olacağım.  -“Ortak akla ve istişareye önem vereceğiz” -   Verdiğimiz sözlerin arkasında durmak adına yorulmadan, gece-gündüz demeden yine arkadaşlarımızla teşkilat mensuplarımızla, ilçe başkanlarımızla, STK’larımızla birlikte ortak akıl ile yola çıktığımız bu süreçte ortak akla ve istişareye önem veren şeffaf bir yönetim bu süreçte hayata geçirilecek. Hemşerilerime bu desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Allah beni onlara mahcup etmesin.”
Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, 31 Mart 2019 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Seçimlerinde halkın yoğun desteğine teşekkür için esnaf ziyareti yaptı.

Mart 2019 Yerel Seçimleri’nde AK Parti ve MHP’nin Cumhur İttifakı adayı olarak Ünye Belediye Başkanı seçilen Hüseyin Tavlı, kendisine gösterilen yüzde 58’lik destek için teşekkür ziyaretleri yapıyor.

Tavlı, “Bizi seçimlerde hiçbir zaman yalnız bırakmayan Ünyeli ve Ordulu hemşerimiz bugünde gösterdiler ki; sonuna kadar Cumhurbaşkanımıza destekçiler ve arkasındalar. Biz de bu güçle Allah’ın izni ile hemşerilerimize elimizden geldiğince, gücümüzün yettiğince gece-gündüz demeden ve ayrım gözetmeden 127 bin ve bütün Ünyeli hemşerilerimizin Belediye Başkanı olacağım.”dedi.

“Verdiğimiz sözlerin arkasında durmak adına yorulmadan, gece-gündüz demeden birlikte ortak akıl ile yola çıktığımız bu süreçte ortak akla ve istişareye önem veren şeffaf bir yönetim hayata geçirilecek.”diyen Tavlı, hemşerilerine teşekkür etti.

31 Mart 2018 Yerel Seçimleri’nde Ünye’de seçmenin yüzde 58,41 oyunu alarak Ünye Belediye Başkanı seçilen Hüseyin Tavlı, seçimlerin ardından seçmenle buluştu.

1 Nisan günü Ünye Saray Caddesi’ndeki esnaflarla buluşan Hüseyin Tavlı, tüm Ünyeli seçmene teşekkür etti. 

-“127 bin kişinin başkanı olacağım” -

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı esnaf ziyaretinde yaptığı konuşmada, seçmenin verdiği destekle, artık 127 bin Ünyelinin Belediye Başkanı olarak bu görevi üstlendiğini ifade ederek, şunları söyledi:

 “19 Ocak 2019’da başlayan adaylık sürecimiz neticelendi. Bizlere bu süreç içerisinde destek veren Cumhur İttifakı olarak bütün teşkilat mensubu kardeşlerime teşekkür ediyorum. Allah onlardan razı olsun, emeklerini boşa çıkarmasın. Bizleri Cumhurbaşkanımızı çıktığı bu süreçte ve daha önceki süreçlerde dahil olmak üzere hiçbir zaman yalnız bırakmayan Ünyeli ve Ordulu hemşerimiz bugünde gösterdiler ki; sonuna kadar destekçileri ve arkasında. Biz de bu güçle Allah’ın izni ile elimizden geldiğince, gücümüzün yettiğince gece-gündüz demeden ve ayrım gözetmeden 127 bin ve bütün Ünyeli hemşerilerimizin Belediye Başkanı olacağım. 

-“Ortak akla ve istişareye önem vereceğiz” -

 

Verdiğimiz sözlerin arkasında durmak adına yorulmadan, gece-gündüz demeden yine arkadaşlarımızla teşkilat mensuplarımızla, ilçe başkanlarımızla, STK’larımızla birlikte ortak akıl ile yola çıktığımız bu süreçte ortak akla ve istişareye önem veren şeffaf bir yönetim bu süreçte hayata geçirilecek. Hemşerilerime bu desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Allah beni onlara mahcup etmesin.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.