Şüphei Şahıs otobüs’te eroinle yakalandı

ASAYİŞ 21.10.2020 - 21:58, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 966+ kez okundu.
 

Şüphei Şahıs otobüs’te eroinle yakalandı

Ordu İl Jandarma komutanlığı otobüsle yolculuk yapan bir şahsın şüphe üzerine yapılan üst aramasında eroin yakalandığını açıkladı.
Açıklamada şöyle denildi:       Ordu İl Jandarma Komutanlığınca kaçakçılık ve uyuşturucu madde ile mücadele kapsamında yapılan titiz çalışmalar neticesinde, 20 Ekim 2020 tarihinde Fatsa İlçesinde otobüs ile yolculuk yapan (1) şüpheli şahsın üst aramasında (13) gram eroin türevi  (kodeks) ele geçirilmiştir.    Olayla ilgili yakalanan (1) şüpheli şahıs adli makamlara sevk edilmiştir.               Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Ordu İl Jandarma komutanlığı otobüsle yolculuk yapan bir şahsın şüphe üzerine yapılan üst aramasında eroin yakalandığını açıkladı.

Açıklamada şöyle denildi:  

 

 

Ordu İl Jandarma Komutanlığınca kaçakçılık ve uyuşturucu madde ile mücadele kapsamında yapılan titiz çalışmalar neticesinde, 20 Ekim 2020 tarihinde Fatsa İlçesinde otobüs ile yolculuk yapan (1) şüpheli şahsın üst aramasında (13) gram eroin türevi  (kodeks) ele geçirilmiştir. 

 

Olayla ilgili yakalanan (1) şüpheli şahıs adli makamlara sevk edilmiştir.

 

           

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.