STK'lardan Başkan Çamyar'a tam destek

BÖLGE GÜNDEMİ 09.10.2018 - 21:46, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2307+ kez okundu.
 

STK'lardan Başkan Çamyar'a tam destek

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Oda Başkanları ve STK temsilcileri ilçede devam eden çalışmaları inceledi.
Oda Başkanları ve STK temsilcileri, Ünye’nin 2014 yılından itibaren ciddi bir ivme yakaladığını ve Karadeniz’in en önemli cazibe merkezlerinden biri haline geldiği belirterek, Başkan Çamyar’a çalışmalarından dolayı teşekkür ettiler. Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İrfan Akar, Ünye Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Uslu ve Ünye Ziraat Odası Başkanı Osman Sarıkahraman ile birlikte ilçede devam eden çalışmaları inceledi. Ünye’de yapımı devam eden ve kentin en büyük meydanı olma özelliği taşıyan 15 Temmuz Demokrasi Meydanı inşaat alanında incelemelerde bulunan heyet, çalışmaların son durumuna ilişkin bilgi aldı. 6,5 dönümlük meydan alanı, alışveriş ve sosyal alanlar, bowling salonu, buz pateni pisti, 400 araçlık kapalı otopark gibi birçok öğeyi içinde barındıran proje büyük ölçüde tamamlanırken, açılış için gün sayıyor. Başkan Ahmet Çamyar, 4,5 yıllık hizmet süresinde Ünye’yi önemli projelerle buluşturduklarını kaydetti.  “Yıllara sirayet eden sorunlara çözümler ürettik” Kültür Yolu projesi ve kentsel dönüşüm çalışmaları başta olmak üzere kentin yıllara sirayet eden sorunlarına çözüm ürettiklerini belirten Başkan Çamyar, projelerin kentin en az 50 yıl sonrasında bile güncelliğini koruyacak şekilde tespit edildiğini ve hayata geçirildiğini söyledi. “Ünye’de 100 Milyon Liraya yakın özel yatırım gerçekleşti” Kentte gerçekleştirilen projelerle birlikte Ünye’nin yatırım için cazip bir hale geldiğini kaydeden Çamyar, özel sektör yatırımlarının bu dönemde yaklaşık 100 milyon lirayı bulduğunu ve Ünye’nin hızlı göç alan bir kent haline geldiğini ifade etti. Oda Başkanları ve sivil toplum kuruluşu (STK) temsilcileri ile birlikte vatandaşlarla da bir araya gelen Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, “Hemşerilerimizle her fırsatta bir araya gelerek istişarelerde bulunuyor ve bu kenti birlikte yönetiyoruz” diye konuştu. Başkan Çamyar’a tam destek   Oda Başkanları ve STK temsilcileri ise Ünye’nin 2014 yılından itibaren ciddi bir ivme yakaladığını ve Karadeniz’in en önemli cazibe merkezlerinden biri haline geldiği belirterek, Başkan Çamyar’a çalışmalarından dolayı teşekkür ettiler. 
Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Oda Başkanları ve STK temsilcileri ilçede devam eden çalışmaları inceledi.

Oda Başkanları ve STK temsilcileri, Ünye’nin 2014 yılından itibaren ciddi bir ivme yakaladığını ve Karadeniz’in en önemli cazibe merkezlerinden biri haline geldiği belirterek, Başkan Çamyara çalışmalarından dolayı teşekkür ettiler.

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İrfan Akar, Ünye Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Uslu ve Ünye Ziraat Odası Başkanı Osman Sarıkahraman ile birlikte ilçede devam eden çalışmaları inceledi.

Ünye’de yapımı devam eden ve kentin en büyük meydanı olma özelliği taşıyan 15 Temmuz Demokrasi Meydanı inşaat alanında incelemelerde bulunan heyet, çalışmaların son durumuna ilişkin bilgi aldı.

6,5 dönümlük meydan alanı, alışveriş ve sosyal alanlar, bowling salonu, buz pateni pisti, 400 araçlık kapalı otopark gibi birçok öğeyi içinde barındıran proje büyük ölçüde tamamlanırken, açılış için gün sayıyor.

Başkan Ahmet Çamyar, 4,5 yıllık hizmet süresinde Ünye’yi önemli projelerle buluşturduklarını kaydetti.

 “Yıllara sirayet eden sorunlara çözümler ürettik”

Kültür Yolu projesi ve kentsel dönüşüm çalışmaları başta olmak üzere kentin yıllara sirayet eden sorunlarına çözüm ürettiklerini belirten Başkan Çamyar, projelerin kentin en az 50 yıl sonrasında bile güncelliğini koruyacak şekilde tespit edildiğini ve hayata geçirildiğini söyledi.

“Ünye’de 100 Milyon Liraya yakın özel yatırım gerçekleşti”

Kentte gerçekleştirilen projelerle birlikte Ünye’nin yatırım için cazip bir hale geldiğini kaydeden Çamyar, özel sektör yatırımlarının bu dönemde yaklaşık 100 milyon lirayı bulduğunu ve Ünye’nin hızlı göç alan bir kent haline geldiğini ifade etti.

Oda Başkanları ve sivil toplum kuruluşu (STK) temsilcileri ile birlikte vatandaşlarla da bir araya gelen Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, “Hemşerilerimizle her fırsatta bir araya gelerek istişarelerde bulunuyor ve bu kenti birlikte yönetiyoruz” diye konuştu.

Başkan Çamyar’a tam destek

 

Oda Başkanları ve STK temsilcileri ise Ünye’nin 2014 yılından itibaren ciddi bir ivme yakaladığını ve Karadeniz’in en önemli cazibe merkezlerinden biri haline geldiği belirterek, Başkan Çamyar’a çalışmalarından dolayı teşekkür ettiler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.