Şövalelerde Yeteneklerini Konuşturdular

SANAT 11.10.2020 - 01:07, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1849+ kez okundu.
 

Şövalelerde Yeteneklerini Konuşturdular

Ordu’nun kültür ve sanat değerlerinin ortaya çıkarılmasına katkı sunmak amacıyla Altınordu ilçesi sahiline ve Boztepe’ye yerleştirilen şövaleler sanatseverler tarafından büyük ilgi görüyor.
Büyükşehir Belediyesine bağlı ORMEK’te resim kursu alan öğrenciler, atölyelerinin dışına çıkarak kentin önemli noktalarına yerleştirilen şövalelerde yeteneklerini konuşturdular. Her yaştan 15 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte birbirinden güzel eserler ortaya çıkarıldı.     “ŞEHRİMİZİN DOĞAL GÜZELLİKLERİ EŞLİĞİNDE DERSİMİZİ YAPTIK”     Farklı bir ortamda resim yaptıkları için mutlu olduklarını ifade eden ORMEK Resim Öğretmeni Nurçin Özgüven Hekimoğlu, “Bugün atölyemizde değil de şehrimizin doğal güzellikleri eşliğinde dersimizi yaptık. Öğrencilerimiz doğanın verdiği huzur ile birbirinden özgün çalışmaları ortaya çıkardı. Farklı bir ortamda resim yapmak, onları mutlu etti. Öğrencilerimiz yeteneklerini tuvallere resmederken çevreden de güzel ilgi ve katılım sağlandı. Böyle güzel bir hizmeti biz sanatseverlere imkân sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanımız. Dr. Mehmet Hilmi Güler’e sevgilerimizi ve teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.     “HİLMİ GÜLER’E TEŞEKKÜR EDİYORUZ”     Ordu’da gerçekleştirilen projenin şehrin kültürüne ve sanatına önemli katkılar sunacağını belirten sanatsever öğrenciler, “Doğayla iç içe bir ortamda resimlerimizi yaptık. Farklı bir ortamda bulunmak ufkumuzu açtı ve özgün eserleri ortaya çıkarttık. Böyle bir projenin şehrimizde gerçekleştirilmesi Ordu’nun sanatına ve kültürüne önemli ölçüde katkı sağlayacak. Bizlere bu imkânı sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanımız Hilmi Güler’e teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştular.  
Ordu’nun kültür ve sanat değerlerinin ortaya çıkarılmasına katkı sunmak amacıyla Altınordu ilçesi sahiline ve Boztepe’ye yerleştirilen şövaleler sanatseverler tarafından büyük ilgi görüyor.

Büyükşehir Belediyesine bağlı ORMEK’te resim kursu alan öğrenciler, atölyelerinin dışına çıkarak kentin önemli noktalarına yerleştirilen şövalelerde yeteneklerini konuşturdular. Her yaştan 15 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte birbirinden güzel eserler ortaya çıkarıldı.

 

 

“ŞEHRİMİZİN DOĞAL GÜZELLİKLERİ EŞLİĞİNDE DERSİMİZİ YAPTIK”

 

 

Farklı bir ortamda resim yaptıkları için mutlu olduklarını ifade eden ORMEK Resim Öğretmeni Nurçin Özgüven Hekimoğlu, “Bugün atölyemizde değil de şehrimizin doğal güzellikleri eşliğinde dersimizi yaptık. Öğrencilerimiz doğanın verdiği huzur ile birbirinden özgün çalışmaları ortaya çıkardı. Farklı bir ortamda resim yapmak, onları mutlu etti. Öğrencilerimiz yeteneklerini tuvallere resmederken çevreden de güzel ilgi ve katılım sağlandı. Böyle güzel bir hizmeti biz sanatseverlere imkân sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanımız. Dr. Mehmet Hilmi Güler’e sevgilerimizi ve teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

 

 

“HİLMİ GÜLER’E TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

 

 

Ordu’da gerçekleştirilen projenin şehrin kültürüne ve sanatına önemli katkılar sunacağını belirten sanatsever öğrenciler, “Doğayla iç içe bir ortamda resimlerimizi yaptık. Farklı bir ortamda bulunmak ufkumuzu açtı ve özgün eserleri ortaya çıkarttık. Böyle bir projenin şehrimizde gerçekleştirilmesi Ordu’nun sanatına ve kültürüne önemli ölçüde katkı sağlayacak. Bizlere bu imkânı sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanımız Hilmi Güler’e teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştular.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.