Sosyal medyada yayımlanan listeler doğru mu?

SİYASET 30.12.2018 - 21:22, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2105+ kez okundu.
 

Sosyal medyada yayımlanan listeler doğru mu?

AK Parti’nin Ordu’daki ilçe Belediye Başkan adaylarıyla ilgili sosyal medyada yer alan listelerin gerçekle ilgisi olmadığı ortaya çıktı. Ordu adaylarının Ocak ayının 2. Haftasında açıklanabileceği konuşuluyor.
AK Parti Ordu’da MHP ile Büyükşehir’de ittifak yapacak. MHP Büyükşehir için aday çıkarmayıp AK Parti’nin adayı Mehmet Hilmi Güler’i destekleyecek. AK Parti ile MHP arasında ilçe Belediye Başkan adayları için ittifakın nasıl işleyeceği henüz netleşmedi. Bu nedenle AK Parti adayları açıklanmıyor. AK Parti’nin ilçe adayları konusunda çalışmalarını ise büyük ölçüde tamamladığı kaydediliyor. MHP’nin İlçelerde adaylık istemesi AK Parti’nin hesaplarını tekrar gözden geçirmesine neden oldu. AK Parti ile MHP arasında İlçe adayları konusunda ittifak konusunun netleşmesinden sonra adayların açıklanacağı konuşuluyor. AK Parti’de Ordu’da kesinleşen tek isim ise Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Hilmi Güler. LİSTELER GERÇEK DEĞİL Son günlerde sosyal medyada liste furyası yaşanıyor. Sosyal medyada AK Parti’nin Ordu İlçe Belediye Başkan Adayı listesi olarak yayımlanan isimlerin ise gerçek olmadığı bildirildi. Genel Merkez tarafından resmi açıklama yapılana kadar kamuoyunda dolaşan isimlerin sadece algıdan ibaret olduğu ifade edildi.
AK Parti’nin Ordu’daki ilçe Belediye Başkan adaylarıyla ilgili sosyal medyada yer alan listelerin gerçekle ilgisi olmadığı ortaya çıktı. Ordu adaylarının Ocak ayının 2. Haftasında açıklanabileceği konuşuluyor.

AK Parti Ordu’da MHP ile Büyükşehir’de ittifak yapacak. MHP Büyükşehir için aday çıkarmayıp AK Parti’nin adayı Mehmet Hilmi Güler’i destekleyecek.

AK Parti ile MHP arasında ilçe Belediye Başkan adayları için ittifakın nasıl işleyeceği henüz netleşmedi. Bu nedenle AK Parti adayları açıklanmıyor. AK Parti’nin ilçe adayları konusunda çalışmalarını ise büyük ölçüde tamamladığı kaydediliyor.

MHP’nin İlçelerde adaylık istemesi AK Parti’nin hesaplarını tekrar gözden geçirmesine neden oldu. AK Parti ile MHP arasında İlçe adayları konusunda ittifak konusunun netleşmesinden sonra adayların açıklanacağı konuşuluyor.

AK Parti’de Ordu’da kesinleşen tek isim ise Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Hilmi Güler.

LİSTELER GERÇEK DEĞİL

Son günlerde sosyal medyada liste furyası yaşanıyor. Sosyal medyada AK Parti’nin Ordu İlçe Belediye Başkan Adayı listesi olarak yayımlanan isimlerin ise gerçek olmadığı bildirildi. Genel Merkez tarafından resmi açıklama yapılana kadar kamuoyunda dolaşan isimlerin sadece algıdan ibaret olduğu ifade edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.