Sokağa Nasıl Çıkacaksınız !!!

SİYASET 08.08.2018 - 09:32, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2415+ kez okundu.
 

Sokağa Nasıl Çıkacaksınız !!!

Toprak Mahsulleri Ofisi’nin fındık alım fiyatı ve ne zaman piyasaya gireceği tartışılırken siyasetçilerin tansiyonu ise oldukça yüksek.
  MHP Milletvekili Cemal Enginyurt, isim vermeden AK Partili bir vekili sert sözlerle eleştirdi. Enginyurt sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi; ” Ak Partili Vekil diyormuş ki “Fındık konuşmama kararı aldım, Cemal Enginyurt düşünsün. Çadır kuracağım dedi, versin halka cevabı” Vekil efendi! Ben çadırda kurarım, Mitingde yaparım, fındıkta yakarım. Lakin siz nasıl sokağa çıkacaksınız göreceğim.  
Toprak Mahsulleri Ofisi’nin fındık alım fiyatı ve ne zaman piyasaya gireceği tartışılırken siyasetçilerin tansiyonu ise oldukça yüksek.

 

MHP Milletvekili Cemal Enginyurt, isim vermeden AK Partili bir vekili sert sözlerle eleştirdi.

Enginyurt sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi;

” Ak Partili Vekil diyormuş ki “Fındık konuşmama kararı aldım, Cemal Enginyurt düşünsün. Çadır kuracağım dedi, versin halka cevabı”

Vekil efendi! Ben çadırda kurarım, Mitingde yaparım, fındıkta yakarım. Lakin siz nasıl sokağa çıkacaksınız göreceğim.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.