Seyir Halindeki Otomobil Alev Aldı

11.04.2018 - 08:58, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2540+ kez okundu.
 

Seyir Halindeki Otomobil Alev Aldı

Fatsa ilçesinde bir otomobil, seyir halindeyken çıkan yangın sonucu büyük hasar gördü
Samsun-Ordu Karayolu Dolunay Mahallesi’nde Mehmet M.’nin kullandığı 34 TY 3365 plakalı otomobilin motor bölümünde seyir halindeyken henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Otomobilinden dumanların yükseldiğini gören sürücü, aracı durdurup itfaiyeye haber verdi. Kısa sürede büyüyen ve itfaiye tarafından söndürülen yangında otomobil büyük hasar görürken, olayla ilgili inceleme sürüyor.  
Fatsa ilçesinde bir otomobil, seyir halindeyken çıkan yangın sonucu büyük hasar gördü

Samsun-Ordu Karayolu Dolunay Mahallesi’nde Mehmet M.’nin kullandığı 34 TY 3365 plakalı otomobilin motor bölümünde seyir halindeyken henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Otomobilinden dumanların yükseldiğini gören sürücü, aracı durdurup itfaiyeye haber verdi. Kısa sürede büyüyen ve itfaiye tarafından söndürülen yangında otomobil büyük hasar görürken, olayla ilgili inceleme sürüyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.